Tugbazdmr Busra221 benimde betam aşırı yükselmişti ikiz falan dediler hep, ama hastaneye gittiğimde betanın ikiz veya tekil olmakla bir alakası olmadığını söylemişti 🤷🏽♀️
Busra221 Tugbazdmr cok teşekkür ederim banada aynısı söylediler internetten baktım olabilir yazıyodu heycanlandım birden🙈
melteW Busra221 benim ilk günüm geçtikten 6 gün sonra ki betam 6380 idi tek kese görünüyor şuan 3. Ayımdayım betanın yüksek olması sağlıklı gebelik olduğuna işarettir zaten iki katı yükselir diye biliyorum
Ikiz_annesii Busra221 benimde çok yüksek çıkmıştı ikiz çıktılar ama onla alakası yokmuş öyle diyolar 8 haftalikmis bebeklerim ondan yüksekti belkide
Denizim921 Busra221 ben ikiz gebeyim şuan tam 11 haftalık olduk bir hafta geçmişti adetim 3169 du betam
Denizim921 Busra221 valla bilemiyorum ama ben beta ile alakası yok diye biliyorum ben ilk kontrole gittiğimde tekti ikincide ikiz olduğunu öğrendim her şeyden önemlisi hayırlısı ve sağlıklı olması ama ağır bir hamilelik ikiz gebelik
Busra221 Denizim921 anladım nasip bakalım. Allah yardımcınız olsun sizinde sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
Sevgigulsen Busra221 5 haftalıkken yani 5 gün adetimi geçince 30bindi.. ilk gebeligimde.. ikiz değildi .. smdide adet gnumde 3447 çıktı.. bakalım ne olacak :)
Sevgigulsen Busra221 7binlerde muhtemelen şuan.. perşembeye kdar 30 bini gcecek gbi yine yani adetimi 1hafta geçmiş olucak
Ayce09 Busra221 benim ikiz bi kaç gün gecikmeme rağmen 800 dü tam sonra baktırmamıştım ikiz olduğu 2. Kontrolde öğrenmiştim