Acemiiiii Canım, yenidoğan 7 takımın olması yeterli. Çok hızlı büyüyorlar, kimi bebek tosuncuk doğarsa sığmıyor bile yenidoğana. Benim evde kurutma makinesi var, 7 zıbın - 4 tulum - 4 alt üst takım var gayet yeterli. En çok almak istersen 3-6 aylık alabilirsin. Mevsimi düşünüyorsan da; ayına göre belirle. 3-6 ay eğer güze denk geliyorsa mesela, sen ne giyersen 1 fazlasını giymesi yeterliymiş bebek. Etrafında sana hediye getirecek birileri varsa en çok kıyafet getirecekler hediye 😁 yerinde olsam Bebek arabası - Puset - Ana kucağı - Park yatak - Bebek ateş ölçer - Bebek kamerası - Burun için nebulizatör bunlar daha hızlı pahalanıyor. İmkanın varsa bunlardan başlamakta fayda var, malum enflasyon hep zam geliyor 🤗 HEPSİBURADA indirimlerini takip etmeni öneririm. Daha geçen hafta 30 liraya zıbın, 10 liraya bebek kilotlu çorap aldım. Ebebek - civil - değişik marka bebek firmaları güzel indirim yapıyor bazen hepsiburada’da. Korbell öneririm (bebek bezi çöp kovası-koku yapmıyor) Süt sağma pompası… Yani bu tip şeyler sana erken mi bilmiyorum ama ilk ben bu ağır şeyleri aldım 20 haftalıkken. Eski fiyatları açıp bakıyorum vayyyy be diyorum. Kıyafet-zıbın indirime denk gelirsen hep uygun alabilirsin. Tercih meselesi.