Euzunali Merhaba arkadaşlar Ocak sonu Şubat başı gibi ikiz bebeklerimin doğacak inşallah,beşik konusunda çok kararsızım.Allah var park yatağa da çok mesafeliyim nedense.İlk zamanlar yatak odasında yatıracağım beraber mi yatmalılar ilk etap da nasıl olmalı ?
gamzecgr Euzunali ben de çok araştırdım bunu 2-4 aya kadar yatabiliyorlarmış daha sonra zor oluyormuş hem birbirlerini uyandırıyorlar hemde başka faktörler de oluyormuş o yüzden başından iki beşik alıcam geçicem
Denizim921 Euzunali bende ikiz gebeyim o tarihlerde bende doğum yapacağım ben iki tane park beşik düşünüyorum en azından daha uzun vadeli yatıyorlar
37sedac Euzunali bende ikiz gebeyim benimde o tarihlerde doguyor ikizlerim.ben park besik taraftaryim iki tane aldik fiyatlar artiyor duye biraz erken alisveris yaptik 🙈 yatak odasinda da rahat kullanabilirsinuz anne yani da oluyor ilk aylari yanyana reflu yatagiyla yatirmayi dusunuyorum daha sonra ayircam yataklarini ama mecbur ayni odada uyucaklar birbirlerini uyandirsalarda 😂 iki katli olmasi cok avantaj park besigin.
Ikiz_annesii Euzunali ben park yatak aldım sığmayana kadar ikisini birlikte yanımda yatircam ama odalarina da 4 yaşına kadar yatabilecekleri ahşap besik aldik iki tane sonra onlara gecicekler
Euzunali gamzecgr sanırım ben de öyle yapıcam ya 5.ay da kendi odalarına geçirmek isterim sonra da o İKEA’nın büyüyen yataklarından iki tane alırım diye düşündüm zaten alınan hiçbir şey değerini kaybetmiyor artık
Hsrt80 Kasım doğum ikaa dan oğlumun bessigi vardı büyük ilak zamanlar onu kullanicam ikisi bir arada yaticak
Euzunali Hsrt80 şimdi ki güncel beşiklerden ben de iki adet düşünüyorum bakalım.Bir de sallanmıyor dimi onlar 🤔 artık kimse sallanan almıyor sanırım dimi.Aşırı tecrübesizim yaa
gamzecgr Euzunali öyle valla en iyiei bana da o gibi geldi herşeyden 2 tane alcağımızı düşününce mantıklı alışveriş yapmak gerekiyor
Denizim921 Euzunali valla benim annem almıştı kardeşim 5-6 yaşa kadar yatmıştı hem derin de olduğu için bana güvenilir geliyor
Hsrt80 Euzunali evet cnm sallanmiyor buyukler simdilik onu yatak odamda saolynca küçük olucak artık idare edicem
37sedac Euzunali park besiklerin sallanma ozelligi de var cok avantajli bence. Ben ebebek kanz winII aldim
Euzunali Ikiz_annesii nereden aldınız o beşikleri peki.Şimdi ben 5.aydan sonra zor çıkarım.E 3 bitti şimdi beni aldı bi panik odayı hemen yapmak istiyorum.
Ikiz_annesii Euzunali besikler yakinlardan hediye geldi yani kullanilmis. Sallanan ahsap besiklerden anne yanı olabiliyor
Birikii Öncelikle sağlıkla alın inşallah kucağınıza. İkiz annesiyim 9 aylıklar. 1 tane park beşik aldım ilk 2 ay salonda yan yana aynı park beşiğin içinde yattıllar içine reflü yatağı almıştım iki tane. 2 ay olunca odalarına yatırdım odalarına yavrulu tek kişilik yatak yaptırmıştım yan yana tek kişilik yatakta yatıp sonradan birini yavru yatağa alacaktım ama değişeceğim çünkü yavru yatak dediğim çekmece gibi çekince biri üste biri altta oluyor çok tehlikeli yukardaki kalksa atlasa diğerinin üstüne sıkıntı. Şuan ikisi tek kişilik yatakta beraber yatıyorlar ortaya bariyer koydum çünkü çok deli yatıyorlar tehlikeli üst üste çıkıyorlar falan. Şimdi yeni yatak yaptırıyorum iki tane tek kişilik Montessori yatak yan yana olacak. Park beşikte ilk kızım 2 yaşına kadar yatmıştı ama ikizlerim imkanı yok çok dar oluyor ve çok dönüyorlar. İlk 3 ay en fazla beraber yatarlar park beşikte ama sonra sığmazlar
Euzunali Birikii Çok teşekkür ederim 🙏 sizin baya yatak olayı hareketli geçmiş,park yatağı ben de cok kullanabileceğimi sanmıyorum o yüzden aslında direkt ayrı iki beşik düşündüm.Park beşikte 3000 felan yani yine var bayağı…Bu yeni yaptırdığınız yatak yanlarında koruyucu vs oluyor mu düşmemeleri için