Avril Senaozr 11. Haftaya kadar sadece folik asit kullandım 11 den sonra ilk önce d3k2 balık yağlı multivitamin b12 iyot başladık 15. Haftada magnezyum ve demir ilacı eklendi Genelde 12 haftaya kadar sadece folik asit kullandırıyor doktorlar
Senaozr BurcuSTopsakal çok şükür şuan bende kötü durumda değilim sadece tavuk ve eti tüketirken midem cok bulanıyor sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰
Razee Senaozr bana folik asiti 14. Haftada bırak dedi bugün içmeyi unuttuğumu şuan bunu yazarken farkettim 🤦🏻♀️ 12 haftada da D vitamini başladık
Nurcihannan Ne mide kaldı ne bağırsak vitaminlerden kan ilacından bıktım artık. Hamilelik okeyde bide mide bağırsak sorunları çekiyorum 34 hafta oldum en sonunda çöpe bascam hepsini içmicem. 8 aydır kabızım nerdeyse
gokcen3232 Senaozr ben Prof. Doktora gittim o da tam tersini söyledi. Vitamin takviyeli önermiyorum dedi. Folbiol kullan dedi
mevraca gokcen3232 bende 20 haftlıgım , 16 haftalıkken falan 1ay multivitaminvkulandım kabızlık yaptı bıraktım suan hicbir vitamini kulanmıyorum kabız olmak istemedigim icin.. dogal yönden kanız yapmayan bir vitamin varmıdır bilmiyorum açıkcası ..
Melikekar123 Senaozr bana 3aya kadar sadece folik asit 3aydan sonra decavit verdi hepsi içinde devletin ilacı ama ben onu kullanmadım oceanın mummy (multivitamin) onu kullanıyorum balık yağlı ve d3k2 ocean kullanabilirmiyim dedim kullandedi daha temiz ocean
Nurcihannan mevraca bende hepsini bırakıyorum bugün itibariyle bağırsaklarım midem mahvoldu. Neredeyse 8 aydır kabızım arada bir normal cıkıyorum şimdi mide bulantısı gaz sorunu falan basladı kabızlıkta var canıma tak etti artık
Melikekar123 mevraca yaaa ben iki günde bir kullanıyorum bugün öyle bi sorunum oldu demek ondan mı acaba 🥹
Avril Busrasayin doktorum tahlillerime bakarak verdi açıkçası neden kullandığımı tam bilmiyorum 😀 ama 11. Haftadan beri kullanıyorum
birpcoslu Senaozr bende sadece folik asit var 8 haftalık hamileyim. Kan ilacına başlayacaktı ama bulantım olduğu için aşırı da düşük olmadığı için erteledi
AsELinAnneSi__ delidolubiranneadayi miğde bulantısı yaptı omega içerdiği için baliksi koku vardi ilk zamanlar yanında prilam kullanıyordum prilam uyku yapar demişti doktorum vitaminden mi kaynakli sadece prilamdam mi bilemeyecegim canım ama uyku hali vardı bıraksalar tum gün uyuyabilirdim
bitanemm_ Senaozr 12+5 oldum 4 haftadan beri folik asit kullanıyorum doktor devam etmemi söyledi 16 haftaya kadar. İkinci bı doktora daha görünmedim benimde pek bilgim yok
Rozerinnn4747 11 haftayim gebe kalmadan folik asit basladi doktorun hala kullanıyorum haftaya gidicem kontrole
Yazgulu-ylc 29+2 deyim , 12 den sonra decavit , d3 ve magnezyum başladık hala devam ediyorum . 32 den sonra da demir takviyesine başlayacağımızı söyledi 🙂