Mrvcakatt merii10 7+6da kan geliyordu ara ara .13+4 ufak kanama alani var dedi. 16 haftada gelince bakacagiz dedi. Onemli olan bebegin gelismesi , buyumesi. O ilaclar kanamayi durduruyor
merii10 Mrvcakatt insalah durdurur Allah yardimcimz olsn gercktn böyle risklerin olması insanı çok endiselendiyor dha önce de kayıpların oldugu icn dha fazla korkutyr beni tesekkr ederm cevabınız icn
Mrvcakatt merii10 ben de bos gebelik yasadim. Olabildigi kadar yatiyorum. Dikkat ediyorum. Allah in izniyle bir sey olmayacak
Mommybabyy merii10 banada kanama sızıntısı var dedi proluton iğne verdi kanamam hiç gelmiyor ama umarım iğne kanamayı durduruyordur
merii10 Mommybabyy benmde USG de kanama alanı var küçük bnden leke gelmedi insalah da gelmez ve kaybolur alanlar sizn de
Mommybabyy merii10 yok hiç olmadı sadece iğneyi vurduğu yer et kesiği gibi ağrıyor geçenkinde hiç ağrı olmamıştı
merii10 Mommybabyy yine bayağı yağlı hızlı yapılırsa ağrır ondandr geçer isalah kanama alanlarımz geçsin de isalah
Mrvcakatt merii10 7+6 iken 5 7 kere falan kan geldi. En son 16sinda geldi. Benim de kanama alanim var yormayacagiz hep dinlenecegiz gececek insaAllah suan 13+5
mervemurat16 merii10 benim 12 de kanamam oldu iğne yapıldı aynı gün kanama durdu fitil kullandım kanamanın olduğu alan kapanmıştı.dinlenin bol bol ayağınızın altına yastık koyun geçer zamanla fitil etkisini gösterir.
mervemurat16 merii10 şuan 13+4 üm geçer merak etmeyin çevremdede bu tür kanamaları yaşayıp doğuran insanlar var pozitif olun
Masal-10 merii10 Benim 8.haftada görüldü bir tanede değil 2-3 yerde progrstan verdi doktorum günde 3 kere içiyordum 12.haftada gittiğimizde geçmişti çok şükür 🙏