Ao526- Herseyguzelolsun7 Oy maşallah 😍 Doktorum genelde 250 gr aşağı veya yukarı oynar demişti 🙈 tabi her makinanın ölçümü farklıdır 😍 Sağlıkla gelsin hayırlısı buymuş demekki 😍 benim bebiş de paşa keyfim böyle istedi dedi dönmedi 😂😂
Ozlem_45 Herseyguzelolsun7 benimde yarın sabah bende acayip heyecanlıyım bir an önce sağlıkla olsun bitsin modundayim hepimiz sağlıkla kavusalim bebeğimize inşallah
Ygt2121 Herseyguzelolsun7 planlı bir sezeryanmıydı sonradan mı gelişti sizin? Benim en başından sezeryan dı ama 39 u bekleyelim dedi normal de hep 38 de oluyor insanlar sezeryan o yüzden sizin haftanızı sordum.
Herseyguzelolsun7 Ygt2121 bebek iri olunca sezaryen düşünüldü 4.500 görmesek normal deneyecekti doktorum
Ygt2121 Herseyguzelolsun7 anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İnşallah her şey yolunda ve güzel olur.
Giz15 4 Ağustos sezeryan dedi doktorumuz kalp atışlarında ufak bir pürüz gördü riske atmak istemedi 38+3 haftalık inşallah her şey güzel olur 🙏
Civcivannesi-38 Sezeryan olunca hastanede 2 gün kalınıyo galiba değil mi hanımlar Husa Herseyguzelolsun7
Husa Herseyguzelolsun7 ben 6 da gideceğim 8 de inşallah sezeryan olacak hayırla alalım yavrularımızı kucağımıza 🥰🥰
zeyenp5524 Rabbim herkesi hayırlarla kurtarsın lider ruhlu bebeler geliyo kızlar kendınızı hazırlayın 4 agustos dogumlu bi oglum war ordan biliyorum🤣🤣
Husa Herseyguzelolsun7 çok şükür kuzum yanımda ikimizde sağlıklıyız 🥰🥰 ağrılar sızılar tabi var ama yürüdükçe açılacağız 🤗 siz nasılsınız yavrunuz nasıl
Herseyguzelolsun7 Husa biz de şükürler olsun sağlıklıyız ❤️ Ağrı sızı bende de var ama buna şükür 🙏🧿 Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bekletmeden. İlk kalkış çok fenaydı ama şimdi çok şükür daha iyiyim