Forever Kızlar 35 haftadayım şuan fakat 3-4 hafta geriden geliyor kilosu 2 kilo şuan moralim çok bozuk çok kötüyüm böyle olan var mı düzelir mi
Elifyarenn Forever doktor bana bol bol yoğurt badem fındık muz yememi söyledi benim kızım da 9 gün geri 120 gram geri geliyor kilosu ama geç döllenmeden dolayı imiş. Doktorun dediği gibi her gün mutlaka yoğurt yiyorum
Forever Sinemalmila bugün hepsinin aldık keçi sütü nereden bulabilirim bilmiyorum ama bana normalde riskli gebelik diye muz vs meyveler şeker yükselmesin diye yasaklandı fakat bugün ine de aldırdım eşime
Sinemalmila Forever keçi sütlü dondurma bu Maraş usulü dondurmalar yüzde 5 keçi sütlü yazıyı arkasında ondan ye ama muz yasaksa yeme
filialunae Forever Aslında meyve şekerleri gece geç ya da sabah aç karnına yenmediği sürece çok tehlikeli değil muzu ara öğün yiyebilirsiniz mesela
Sere Ben de süt maden suyu kuruyemiş tahin pekmez tüketiyorum 3-4 gündür haftasına yetişsin diye. Sen de dene istersen bu cuma anlıcam ben de işe yarayıp yaramadıklarını 🥺