Sehermahsum7321 allah söyletti galiba oğlum değilde kızım var ama bir tane de oğlum olsa fena olmaz 😂allah sağlık versin tümm çocuklarımızaa 🤲
2. Çocuk
Durumery allah yardımcın olsun ama ilk çocuk önemli ya yani sakin veya hareketli olması 2. Çocucuğu ona göre düşündürüyor bence 😊
Matmazelll hahahahha aman canım birlikte büyüsünler 🤣🤣 Allah dayanma gücü versin amin 🤣🤣♥️♥️
Sevgigulsen kızınız nasıl sakin mi iletişiminiz falan
Habibe_ aminnn 😂sana daha çook versin canım 😂🤲
Matmazelll aşırı hareketli ama iletişimimiz güzel çok sukur
- Düzenlendi
Matmazelll 3,5 yaşına girecek bir oğlum var Allah nasip ederse bende istiyorum bu ayda umudum var inşallah hayılrı haberler alırım🥺💙
Sevgigulsen bu yaşlar iyi yani biraz büyüdüğü belli oluyor 😊
Tugba_turk46 inşallah canım hakkında hayırlı olsun 🤲
Matmazelll kız benim oğluşum bugün 5i doldurdu kizcemde Ekim 15de olacak Allah’ın izniyle inşallah
Busraa_44 aa seneye bu zamanlar bende senin gib olacağım işte 😂hamileliğin nasıl geçiyor oğlunla berabar kardeşi olacağı için sevinçlimi tepkisi nasıl oldu
Matmazelll hayırlı zamanda nasıp olsunn insallahhh 🙏🙏🥰🥰
Dusenerler aminn 🤲🥰
Hic cesaret edemedim simdi kizim 7 yasinda henuz hamile olup olmadigimi bilmiyorum ama olursa bu ay aralarinda 8 yas olcak buna ragmen acaba yetebilirmiyim diyorum 😃keske kizim bebekken kardesi olsaymis 😂
Matmazelll ben bir gazla yaptım 2. Yi 😂 4+3 haftalık hamileyim dün öğrendim kesin olarak 😂 kızım da şuan 21 aylık 2. Minnoş doğana kadr 2,5 yaşına gelir kızımda. Bakalım nasıl olacak etrafımdaki herkes zorlanırsın yapma dedi ama bn çok istiyorum yaptım gitti valla 😂😂😂
3.5 yaşında oğlum ve 2.5 aylık kızım var oğlum hareketli girişken bir çocuktu kardeşi doğduktan sonra aşırı derecede yaramaz söz dinlemeyen agresif bir hal aldı kardeşini çok seviyor sevdiği kadar da onunla uğraşıyor uyandırıyor sıkmaya çalışıyor keşke okula başladığı zaman düşünseydim diyorum sizinki okula baslayacaksa zorlanmazssiniz ki o yaşta ki çocuk daha iyi dinler ve anlar ilk okula başlamadan yapın gitsin okula başlayınca çok ilgilenmek gerekiyor
1prensesannesi__ baya araları olucakmış 😊siz rahatı alışmışsınızdır 😂hayırlısı olsun
Bsrsnckl evet bende öyle düşünüyorum en azından anaokuluna kadar yapayım 1 . Sınıfta birazdaha büyümüş olur ki babasıda ilgilenebilir büyükle veya küçükle eğer 2. Çocuk daha bebek olursa ilk okula başlayınca bu sefer daha çok zorlanırım diye düşünüyorum çünkü okumayı sökene kadar okuldan sonra destek olmamız gerekiyor düys düşünüyorum 1. Sınıfta 😊
nunusmom yaaa hayırlısı olsun sizinde bi cesaret gelmiş 😂ben daha tam cesaretlenemedim eşim istiyor ama burdan araştırma yapayımda tam cesaretim olsun diye 😂😂
Matmazelll insaallah bakalım rahata hemde nasil alistim cok daha zorlanicagima eminim ama kizimda cok kardesi olsun istiyo onun temiz kalbi hurmetine cok gecmeden nasip olur insallah