• Doğum
  • 38+1 ıkınma hissi 😵‍💫

Bu ikinci doğumum olacak inşallah, ilki de notmal doğumdu ve pozitifti gercekten. Bunun da öyle olmasını umut ediyorum ve gercekten doğumum nasıl başlayacak diye merak içindeyim.
Bugün 38+1 deyim
Her zamanki yalancı kasılmalar dışımda bi şeyim yok gibi ama sürekli tuvaletim varmiş gibi bi his var. Var mı bu durumu yaşayan? İlk bebegimde bu his doğum sırasında gelmişti ama bunda şimdi yaşıyorum

Karanfill ayy öyle mi diyorsunuz
    Ama yani su nişan sancı hicbir şey yok
    Doğum başlasa illa bunlrdan biri olmaz mıydı

snowpress bence bi acile gidin derim bende ilk dogumumda baskı ve sürekli tuvalet var hissi ile gitmistim sanci ağrı vs hic bir belirti yoktu yani baskı için gitmistim ve 3 cm acilma ile yatisim yapılmıştı bu miniginde 48 günü kaldi bakalim bu nasil haber edicek gelişini

kadertugrul7 içime bi endişe gelmedi değil, biraz daha bekliyim de devam ederse gideyim olmazsa.
        Hep sancılarim önden gelir diye hayal etmiştim diye şu an hastane ortamına da cok gitmek istemiyorum
        Yatiş verip suniyle doğumu başlatabilirler diye

snowpress bende suni aldim ama 3 cm acilma vardi kendi sancimi hissetmiyordum ağrı eşiğin yüksek dediler suniyi de kendi sancim olduğu icin az verdiler ama siz yinede takip edin araliklarini bakalım düzenli gelir belki

Bendede aşırı baskı var bir damla için lavaboya çıkıyorum
            38+4 haftayım bu arada
            Birde regl ağrısı gibi karın ve bel ağrılarım var geçmeyen
            Sarı yapışkan akıntılar geliyor suyum gelirse gideceğim tabi bunlar yeterli değildir 🥲

kadertugrul7 bugün gittim doktora ama sancılarim nst de cok düzensiz olduğu için bi müdahale yapmadılar bebek tamamen kanalda oldugu icin doktor normal oldugunu söyledi bu baskının
              Bakalım bekliyorum düzenli sancılarimi

Suleozkan

Suleozkan sarı yapışkan akıntı bende de cok fazla ama sancılarim cok düzensiz sizinkiler nasil belli bi düzende gidiyorsa doğum başlamiştir