Milen7 neannemioluyorun kendisi klinik açtı, kliniğe yerleştimi bilmiyorum ama anlaşmalı olduğu bir yer var orada da detaylı yapıyor, ben o şekilde gittim. Numarayı paylaşayım sizinle
Nidabade neannemioluyorun Semih Özeren var kendi muayenehanesi var belsanın ilerisinde detaylıyı ona yaptırdım çok iyi bi doktor çok güzel ilgilendi ben o doktoru tavsiye ederim
Milen7 neannemioluyorun ben 1200 e gittim Eray beye, ama 15 dk falan sürdü muayne, çok yoğun olduğu için hızlı hızlı bakıyor
Nidabade neannemioluyorun mayıs sonu gittim ben 22. Haftamdaydım 1700 verdik biz ama artmıştır tabi arayıp sorabilirsiniz söylüyolar googleda çıkıyor numarası
Milen7 neannemioluyorun 28 haftalığım şuaj 21. Haftamda gittim. Prof olmasına rağmen uygundu evet çok tavsiye edilmişti
Ozmers neannemioluyorun merhaba sebiha hocanın hastasıyım kesinlikle hiç düşünme git derim. Detaylı ultrason için muayene ücreti vermedik biz ayrıyetten ama sürekli hastasıyım diye mi bilmiyorum yanıltmak istemem ama dediğim gibi asla pişman olmazsın harika bir doktor
mirlerinannesi Ozmers ne zaman girdiniz ultrasona bende başından beri kendisinin hastası olmama rağmen ücret alındı detaylı ücreti zaten detaylı baktığı için ona takipli olmama rağmen bu tutum hoşuma gitmedi ve kendisiyle devam etmeme kararı aldım
Ozmers mirlerinannesi kontrol süren dolmuş olabilir mi acaba çünkü biz ultrasondan bir hafta önce muayene ücreti vermiştik. Bir bucuk iki aya yakın oldu gideli bu arada.