Kızlar nasılsınız. Ben gebeliğimin başından bu yana hep halsiz bitkin gezerdim 3.trimester daha da zor gececek napcam diye düşünürken tam tersi oldu. 1 hafta önce 3.trimester girince Bi enerji geldi evi kaldırıp indiriyorum anlamadım 😄 sizin nasıl gidiyor. Benim gibi ters tepen oldu mu

Elifkskl
    Suan 2 trimestrdeyim.1 çok zor geçti.Agladigim günler oldu.Sag Salim doğsunlar insAllah🤲🏻♥️

Elifkskl 38 oluyorum 4.trimester e geçicem enerjim yeni geliyo ona da doğum enerjisi diyolar ama hadi bakalım😂

Melodimm Amin inşallah canım. Ben çok yorgun geçti daha yeni kendime geliyorum.

Ay benim 1. Trimesterim de çok zor geçti. Snirlerm bozulmuştu artık yeme içme denen ihtiyaç kalmamşti kusmaktan bir hal oldm. Baş ağrisi ayrı bi dert tabi. Ama son aylar güzl geçeçk deniyo bana hep. Şuan 2.trimesterdyim sadece ayak yanmasi şikaytim var

Youngmotherr hayırlısı ile kucağına al inşallah. Yaa benimde içimde nedense Bi erken doğuracakmışım gibi bir hiss var 2.hamişeliğim ilkinde hiç böyle olmamıştı. Şimdi sen deyince Bi acaba mı dedim çünkü Bi kaç gün öncesine kdr içtiğim bardağını yerine koyamazdım. İnşallah vakti zamanında gelir yaa

Nurhan08 benim hiç bulantım olmadı o yönden iyiydim. Ama bitkinlik yorgunluk hissi aşırı vardı 2.trimester kolay geçiyor demişlerdi ama benim öyşe olmadı. 3.iyi başladı inşallah son zamana kdr böyle devam eder. Sağlıcakla alalım kucağımıza

Youngmotherr az kalmış canım az sabır ilk oğlum 38 de doğmuştu bilirim zorluğunu. Sağlıcakla gelsin inşallah

Elifkskl ilk trimester sorunsuzdu 2.3.trimester doğuma kadar mide yanması istifra çok zor geçmişti midem yanacak diye su bile icemiyordum

Gmz5560 mide yanması çok zor yaa ilkinde bende yaşadım su bile içmeye korkardım. Bunda şuan başlamadı inşallah da olmaz. Allah kolaylık versin canım

Elifkskl ay inşallah olmaz canım kocamdan çok gaviscon şurubu görüyordum dogurana kadar neyseki 1 ay önce kurtuldum çok şükür 🥰

Gmz5560 nazar değdirdim kendime resmen istifra ettim sürekli midem ağzıma geliyor

Gmz5560 mide asidi yakıyor boğazımı resmen yaa birden oldu anlamadım