Kızlar nasılsınız. Ben gebeliğimin başından bu yana hep halsiz bitkin gezerdim 3.trimester daha da zor gececek napcam diye düşünürken tam tersi oldu. 1 hafta önce 3.trimester girince Bi enerji geldi evi kaldırıp indiriyorum anlamadım 😄 sizin nasıl gidiyor. Benim gibi ters tepen oldu mu
Enercii 😄
Elifkskl 38 oluyorum 4.trimester e geçicem enerjim yeni geliyo ona da doğum enerjisi diyolar ama hadi bakalım😂
Ay benim 1. Trimesterim de çok zor geçti. Snirlerm bozulmuştu artık yeme içme denen ihtiyaç kalmamşti kusmaktan bir hal oldm. Baş ağrisi ayrı bi dert tabi. Ama son aylar güzl geçeçk deniyo bana hep. Şuan 2.trimesterdyim sadece ayak yanmasi şikaytim var
Youngmotherr hayırlısı ile kucağına al inşallah. Yaa benimde içimde nedense Bi erken doğuracakmışım gibi bir hiss var 2.hamişeliğim ilkinde hiç böyle olmamıştı. Şimdi sen deyince Bi acaba mı dedim çünkü Bi kaç gün öncesine kdr içtiğim bardağını yerine koyamazdım. İnşallah vakti zamanında gelir yaa
Elifkskl doğsa keşke yoruldum iyice
Youngmotherr az kalmış canım az sabır ilk oğlum 38 de doğmuştu bilirim zorluğunu. Sağlıcakla gelsin inşallah
Youngmotherr doğunca da keşke içimde az daha kalsaydı diyecen