Sunshine__ Kızlar ben bu tarz bir çanta istemiyorum kime sorsam bundan alma hiç kullanışlı değil hemen yırtılıyor filan dedi önerebilceğiniz başka anne bebek çantası var mı?
Koalammm Sunshine__ ben bunun stylo markasını aldım üzerinde stylo yazıyor. gayet sağlam gibi aslında yırtılacağa benzemiyor belki bunun kumaşı felan kötü olabilir.
ipekmom_ Sunshine__ bu tarz ama üstünde baby wind yazandan hediye geldi kullanıyorum suan için bir sorun yaşamadım ürün kaliteli kumaşı falan
Sunshine__ Klbk25 Çok ağır bunlar bir kaç kişide gördüm hep yırtılmıştı o yüzden içime sinmiyo bi türlü
Klbk25 Sunshine__ benim aldığım da bu şekil ve gri kaliteliye benziyor niye yırtılsın ki kullanımla alakalı bence ben eşyalarımı hep güzel kullanırım bişey olacağını sanmıyorum
Hilal2 Ben bundan aldım sapı koptu diktim bence alma doğru hiç güzel değil bi kere aldım diye kullabıyorum yırtılsada başka alsam diye gözüne bakıyorum 😅
theAna Sunshine__ ben üç sene önce elelebabyden almıştım hala aldığım gibi yepyeni. Sürekli de kullanıyorum kaliteli kumaşı çokta kullanışlı sportif duruyor içi geniş. Bakmak isterseniz oraya bakabilirsiniz.