Hilalina ChemistrySK evet malesef devamlı sancı çekiyoruz suni de ama gelmezse yine tapacak bisey yok
JaleTogrul Hilalina suni cok zor ya sancilarin arasi 1 dk bile surmuyor.. acaba sizde neden suni oldu? benim suyum gitmisti acilmam olmuyordu 🥲 suni sancinin kendi sancimizdan zor oldugunu dogduktan sonra ogrendim, yine husrann 😅😅
Sena00 Hilalina ilkini 41+5 de suyum geldikten sonra suni sancıyla doğurdum çok zordu şuan 38 haftalığım dünden beri sancım var bel bölgemde arada kasıklara da vuruyor umarım evde kendi sancım olur da çeker sonra giderim
ChemistrySK Bizde kendi sancilarimiz gelsin diye elimizden geleni yapip Allah’ın izniyle suniye ihtiyac kalmadan doguruveririz, sonucda koylerde vs suni yokmus bu bebek cikacak illaki sancisi gelecek bence hastaneler sureyi kisaltmak icin hemen suni takiyor ,ikisindede beni ikna edip takmislardi
Hilalina JaleTogrul haftam doldu ne Bi nişan su gelmesi ne sancı açılma hiç biri yoktu mecbur başlattılar dogumu
Rabia_91 Arkadaşım yaptı, ilk doğumunda suni sancı ile ilerledi, açılması olmadı. Travmatik bi doğumu oldu, ikinciyi kendi sancılarıyla epidural alarak doğurdu çok rahattı diyor. Acaba suni sancı yerine sezeryan olmak daha iyi bi tercih mi bilemiyorum.
ChemistrySK Valla katiliyorum kimseyi korkutmak istemem ama iki kez tecrube ettim suniyi ve hic bagirmadan dişimi sikarak ama canimda çıkarak dogurdum o yuzden sezeryan olurum ben ya diyordum, şimdi düşünüyorum madem epidural var suniye ins hic gerek kalmadan erkenden gitmiycem ins, sayet olursada epidural isterim canimiz cikmasin ya bizde guzel guzel hatirlayalim dogumu