Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 ay önce isimli hastane çıkışı siparişi verdim parayı o gün hemen gönderdim 2-3 gün oyaladılar fotoğraf isteyince hemen engellediler. Normalde böyle oyunlara gelrcek değiliz ama bebişimiz olunca hiö aklımıza dolandıralacağımız gelmedi. Neyse bizi engelleyince başka hesaplardan ulaşmaya çalıştık hepsini engellediler. Tüketici hakem heyeti dahil her yere başvuru yaptık ama sonuç alamadık. Sizde çok dikkat edin bizim gibi çok kişi varmiş daha bugün bir kişiyi daha dolandırdıklarını öğrendim paranızı kaptırmayın. İnstagram adresi “ zevk.atölyem ”

Seed- sayfayı hemen şikayet ettim umarım kapanır

Leilani yanliş anlamışım yormunuzu 😅 çok teşekkürler inşallah başka kimsenin canı yanmaz

Seed- 😄😄 Instagrama girip şikayet ettim sayfayı. İnşallah

Seed- Ah ah bende dolandırıldım… Adli süreç başladı ibana tedbir koydurduk ama ne yazık ki hala bir dönüş yok 🤷🏼‍♀️ Hamile anneler, bebekler üzerinden yapıyorlar ya Allah bildiği gibi yapsın 🤦🏼‍♀️ Atölye hobim sayfasıyla aynı paylaşımları yapıyorlardı. Onlarda dolandırıcı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Seed- tüketici hakem heyeti böyle dolandırıcılıklara hiiiiiçbir şey yapmıyor. Kredi kartıyla ödenen her şeyi geri alabilirsiniz ama banka kartı ya da ibana yollanan para için çok geçmiş olsun. Aklınızda bulunsun 🌸

Ao526- hiç bir şey olmuyor nasıl adalet ben anlamadım zaten

Seed- Bende anlamadım vallahi… hiç birini yakalamıyorlar

Seed- maalesef beni de mağdur etti şerefsizler. Allah enn sevdiklerine kefen parası yapsın inşallah. Peşini bırakmayın küçük miktarlarda diye kimse şikayetci olmuyor ve gün geçtikçe mağdur artıyor. Allah kahretsin inşallah onları 🤬

Tmk peşini bırakmadık heryere şikayet ettik ama hiçbirşey olmadı maalesef

• Tmk bunu yanıtladı.

Seed- çok yazık allahsızlar Rabbim yedirmesin inşallah