littlechick Kızlar çok üzgünüm 21 Temmuz’da transfer olmuştum bugün kan verdim ve sonucum negatif çıktı yıkılmış durumdayım çok mutsuzum hiç olumsuz düşünmemiştim 😭😭😭
myangelson littlechick 10 gün olmuş erken değil mi ki canım normalde 12 günden sonra yapılmıyor muydu sanki görümcem de tüp bebek ile hamile kalmış doktoru 12. Gün kan verdirtmis
littlechick myangelson Yani bilmiyorum ki doktorum 9. Gün istedi aslında. Ama 9. Gün pazardı pazartesi günü gel dedi 10. Günde verdim negatif çıktı 😞
ikizprensesannesi @littlechick Üzülme canım Rabbim hayırlısını versin embriyoların var mı hemen yine denersin seni çok iyi anlıyorum insan hayal kırıklıgına uğruyor ama yılmak yok inşallah bir dahaki ne sıkı sıkı tutunur sana 💐
littlechick ikizprensesannesi Embriyolarım var ama dediğin gibi insan hayal kırıklığı yaşıyor üzülüyor 😔
myangelson littlechick Allah Allah bilemiyorum canım ben hiç tüp bebek denemedim ama hayırlısı buymuş rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve hepimize inşallah 🤲🏻🌷
littlechick myangelson Amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
ikizprensesannesi @littlechick Heh çok şükür kaç tane var olması çok güzel dondurulmuş transfer daha kolay oluyor canım hiç üzülme Rabbim ol desin olsun inşallah