1Sendemi2 Hayal bey ile alakalı burada ilgisiz , soğuk olduğunu ultrason bitene kadar konuşmayıp en son durum hakkında bilgi aktardığını okumuştum. Yabancı bir doktormuş sanırım, genel anlamda bilgi yeterliydi diyip memnun olanlarda var ama benim beklentim verilen ücret karşılığında soğuk bir doktor ile karşılaşmak değildi açıkçası. Emseyi araştırmadan önce tek seçenek medipol hayal bey gibiydi haftası yaklaşmasından dolayı. Ocak 1 itibariyle zam yapıldı 2400 oldu , son bir hafta kala randevu alabileceğimi söylediler aradığımda ise tekrar bir zam ile karşılaştım 2700₺. Bu tutarsızlıklarından dolayı da tamamen vazgeçtim emsey denk geldi oya hanım da zeynep kamilden geliyormuş hafta da iki gün herkes çok memnun olduğunu yazmıştı 3000₺ detaylı ultrason. Her aşamasında bizimle konuştu çok çok ilgili ve sıcakkanlı bir doktordu , bekleme salonuna gelip kendisi bizi odasına davet etti. O dakikadan itibaren ilgisi muhteşemdi, bebeği birlikte sevdik hatta :) Heyecanımıza da ortak oldu her anlamda bilgisi ve ilgisiyle bizim için harika geçti. 🙏🏼