Kızlar çatlamanın 5.günü aşırı kasık ağrım olmuştu şimdi hiç bir ağrım yok üzerinden 4 gün geçti. Gebelikle ilgili olabilir mi

1234-i canım bastakı ağrı ıgnenın etkısıydı suankı belirtisizlik ise etkisinin artık hafıfledıgını gösterir bu sekılde kımse var yok dıyemez günün geldiğinde en dogru sonucu testler verir 🫶🏻

gzdekless pozitif gözüküyor inşallah vardır ama bı iğnelerin beta yükselttiğini duymuşssundur normalde 10-12. Gunden sonra etkısı kalmıyor dıyorlar canım adetine kaç gun var kan testı verip ozaman netleştir hemen

Mervegvn123 aşılama yapıldı canım da doktor Çarşamba günü yap dedi ben dayanamadım bi gün önce yaptım testi

1234-i ben çatlatma iğnesi algıladım çoook pardon 🥲yinede çatlama zamanı kasık agrısı çok normal canım bende 1 sene bekledim son 2 ay catlatma iğnesi kullandım 3. Ayda bazı sebeplerden iğne vurulmadım ve hamıle oldugumu öğrendim belkı gecen aylarda kullandığım iğnelerin etkisiydi benım gebeliğimde uzun süredir istiyorsan tavsıye ederım değerlendirmeni