Hilal36 hamilesin hayırlı olsun iki gün sonra tekrarla sağlıklı ilerliyomu diye, bence baya yüksek çıkmış zaten sorun yoktur

Hilal36 adetimi 2 gun gecti benimde dün 3447 ydi. Yarın gidicem bakalm muhtemelen kese görünür.. senin de görünür canım değerin çok iyi :)

Yaaa bana çok yüksek geldi bir sıkıntı yoktur umarım

Çok sevindim senin adına da benim de ilk 4044 çıkmıştı sonrasında 5-6 haftalıktı olduğunu öğrendik keseyi de görmüştük şimdi 15. Haftayımdayım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰

hulyakuzgunn çok teşekkür ederim 3 yıldır bu anı bekliyorum bir aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor dua eder misiniz lütfen

Adetime 7 gün kala kan vermiştim kanda gebelik çıkmadı adetime 4 gün kaldı gebelik testlerinde hala silik çizgi çıkıyor sebebi nedir

Hilal36 keseyi görmüştüm tabı kı adetim 2 gun gecınce degerım yüksek olduğu ıcın ☺️

3112 ile keseyi karından görmüştük siz kesin görürsünüz maşallah

Betanin yüksek olması kötü bir şey degil ki :) biraz daha geç farketmissin hamile olduğunu düşük cikanlardan hepsi bu :)

tilbis bilmiyorum ki bir endişe duydum acaba çok mu yüksek diyee teşekkür ederim