Hilal36 Merhabalar arkadaşlar adetim 11 gün gecikti dün test yaptım pozitif bugün kan baktırdım 4045 çıktı sizce normal mi sizin kaç çıkmıştı
Sevgi56 Hilal36 hamilesin hayırlı olsun iki gün sonra tekrarla sağlıklı ilerliyomu diye, bence baya yüksek çıkmış zaten sorun yoktur
Sevgigulsen Hilal36 adetimi 2 gun gecti benimde dün 3447 ydi. Yarın gidicem bakalm muhtemelen kese görünür.. senin de görünür canım değerin çok iyi :)
hulyakuzgunn Çok sevindim senin adına da benim de ilk 4044 çıkmıştı sonrasında 5-6 haftalıktı olduğunu öğrendik keseyi de görmüştük şimdi 15. Haftayımdayım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰
Hilal36 hulyakuzgunn çok teşekkür ederim 3 yıldır bu anı bekliyorum bir aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor dua eder misiniz lütfen
Lallaydnn Adetime 7 gün kala kan vermiştim kanda gebelik çıkmadı adetime 4 gün kaldı gebelik testlerinde hala silik çizgi çıkıyor sebebi nedir
tilbis Betanin yüksek olması kötü bir şey degil ki :) biraz daha geç farketmissin hamile olduğunu düşük cikanlardan hepsi bu :)