pembebiranneadayi Merhaba anneler ve değerli ebeveynlerimiz🤍 Musmutlu bir hafta diliyorum hepimize güzel haberler alacağımız hafta olsun ❤️ Size bir sorum olacak 21+3 gebeyim, her gün bir fincan türk kahvesi tüketiyorum, kızçeme zararı olur mu sizce 🥹❤️
Kubrakarahan pembebiranneadayi doktorum günlük 2 fincan kahvenin hiç bir zararı olmayacağını söyledi ama ben 1 de bırakıyorum bir bardak da çay içiyorum 🙏 sonuçta yediğimiz çikolatalarda bile kafein oluyor ayarlamak dengelemek lazım
Hizligonzales pembebiranneadayi 1fincandan sıkıntı olmaz bende iciyorum hergun cok nadir arada farkli kahve turleride tuketiyorum ama onlari her zaman degil ama gunluk 1tane turk kahvesi kesin iciyorum
Yazgulu62 pembebiranneadayi yok olmaz canım gunde bıtane ıc ıkı falan ıcme bende hergun bıtane ıcıyorum ıyı gelıyo bebıs haraketlenıyo
RavzaGanioglu Benim doktorum da gunde 1 fincan icebilirsin dedi bana asiriya kacmadikca bence bi problem olmaz
BurcuSTopsakal pembebiranneadayi Keşke ben de 1 fincan Türk kahvesiyle kalabilsem… 😣 gebelikten önce de, sonra da, kahve hastalığım bitmedi bi türlü. Benim gibi 1 Türk kahvesi 1 nescafe 2 bardak Çay, bu şekilde abartan var mı acaba ? 🥺
Sezen01 BurcuSTopsakal bayağı çok içiyorsunuz özellikle ikisi bir arada etiketini okuyun kullanmamalısınız bence hadi diğerlerini geçtim ikisi bir arada içeriği berbattır
Sezen01 pembebiranneadayi kafein sadece kahve ile olmuyor bende günde bir fincan Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi içiyorum en fazla da 2 bardak çay her ikisinin birlikte tüketimi kafeini artıyor bu şekilde benimki gibi ideal granül kahveden özellikle uzak durulmalı
Beybicik pembebiranneadayi Günde 200 mg’ye kadar kafeinin zararı yok. Yani içtiğiniz kadar kahve bebeğe zarar vermez.
Guzelszn27 pembebiranneadayi doktora sordum eskiden anan çayın hesabını mı yapmış açık çay iç istediğin gbi takıl dedi .bir fincan kahveden. De bir şey olmaz dedi
Xcbaby pembebiranneadayi baska kafeinli şeyler yiyip icmezsek 3 fincana kadar normal diye biliyorum ben bazen iki bazen 1 kesin iciyorum ama cayi biraktim kahve icmek icin 😅
himne_ pembebiranneadayi ay ben de 21+3teyim ben de her gün en küçük fincanımla bir fincan içiyorum😬 hamilelikte günlük sınır 200mg kafein ve bir fincan türk kahvesinde sadece 60mg kafein var. O yüzden gönül rahatlığıyla içiyorum ben🥰
pembebiranneadayi himne_ ayyyy aynıymışız ❤️❤️❤️ o zaman sıkıntı yok tüketiyorum bende dayanamıyorum ne yapayım🥹❤️
himne_ pembebiranneadayi afiyet olsun canııım kahve tiryakisi olmak hamilelikte zorlasa da kızçelerimiz için değer🥰🩷