Mervegvn123 Bebilerim bulantıyla hiç ilgisi oldugunu düşünmüyorum canım normalde en ufak kokudan nem kapar şakır şakır istifar ederim hamileliğimde nefret ettiğim şeylerden bile etkilenip etmedim güzel düşün güzel olsun
Bernnnaaaa Bebilerim bende yaşadım aynısını 3 hafta bekledim üstüne maalesef kalp atışı durmuş kürtaj olmuştum 1 ay sonra hamile kaldım şi di doğdu da 7 aylık oldu bile
Sena19 bitanemm_ bana da kese var yolk kesesi var dedi ama kalp atışı yok 6+6 yim nolcak bilmiyorum çok korkuyorum
Aselikoo Bebilerim 6 haftalikken sadece kese gorunmustu benimde iki hafta sonra gel dedi 8 de kalp atisi duymustuk bence kucuk daha bie iki haftaya duyarsiniz insallah
Bebilerim Aselikoo inşallah dcanım pktpr 1 hafta sonra gel demişt gidecektm ama 10. Haftaya kadar beklicem ondan sonra gidecegim cünkü her olumsuzlukta daha kötü oluyorum
Ebruebos Bebilerim nasıl durumunuz bende de aynı durum var 6 haftalık kese çok gelişmemiş 13 mm kalp atışı duymadık çarşamba gideceğim tekrar yoksa kürtaj
Bebilerim Ebruebos doktoeum 1 hafta sonra gel denişti ama gitmicem 2 hafta sonra gidecegim şuan halsizlik ve bulantı var biraz
Bebilerim Bosunadunya çok şükür duyduk kalp atışını geç döllenme olmuş son adet tarihine göre 8haftalık ama ultrasonda 6+2 dedi doktor
Ebruebos Bebilerim çok sevindim adınıza bende çarşamba gideceğim duyamazsak kürtaj dedi doktor 7+0 olacak çarşamba. Doktor yolk kesesini gördü bebeği göremedi kese şekli bozuk dedi. Bi de kanamam oluyor azcık arada ilaç alıyorum sizin nasıldı