Ben 31 haftaliğim ve bebeğim 1500 grammiş ama hala riskimiz devam ediyormuş bebegim tersmis doktor dönebilir daha dedi ama bebeğim kilo almaya devam etmezse tamamen durursa kilo alımı mecbur doğum yapmak zorundayım benim gibi olup doğum yapan var mı
Bebek karın çevresinde gerilik
Rabiaa6 canım 32 haftamdan belli çocuğun karin çevresinde gerilik var ve diğer olcumlerdw bile birer hafta gelisim geriligi var kilosu 2 kilo olmuş 35 haftaligim ayın 25 inde gittugimde 1800 du bugun 2 kilo olmuş
Semanur58mom bende ayın 26 sinda gittim 1300 gramdj bugün gittim bida doktor riskli olduğu için haftada iki kere gorunmemi söyledi bugün bida bakti 1500 gram olmuş eğer kilo alımı durursa direk sezeryana alcaklar büyük ihtimal daha 31 haftaligim ve korku var😟
Rabiaa6 olmaz inşallah canım Rabbım zamanında hayırlısı ile doğum yapmamızı sağlıklı sıhhatli kucagimixa almamızı nasip etsin
Rabiaa6 merhaba benimde karin çevresinde 2 hafta gerilisim geriligi var , doktorum beslenme alakasi yok şekerinle alakası var kan akışı tam olmuyor ki beslenmiyor dedi. Yatış yapip kontrol altına alicaklar yada 30 haftada kürtajla alıp kuvezde daha iyi beslenip toparlanicak, anne karninda gelişmiyorsa kuvezde daha iyi toparlar bence kuzum
Asteka41 valla işte tansiyon şeker fln la alakası varmış da benim onlar normal plesenta besleyemiyormuş sanırım plesentamda sıkıntı var şuan 32 haftalık oldum doktorum bebeğimin hareketlerini takip etmemi söyledi eğer hareket etmezse direk acile gel dedi ve riski devam ettiği için haftada iki kere nst ye ve doktoruma görünüyorum eğer bi sıkıntı olmazsa 36 haftalikken sezeryan yaparım seni kesin dedi inşallah sağlıklı gene doğar ve gelişimi güzel şekilde ilerler ya~~~~
Asteka41 şeker yukleme testınz nasıl cıkmıstı ?
Nanelimonn yukleme yapmadım 14 haftamda idrarimda çıktı seker