Bernuss Kızlar selammmmmmm🌺 3 yıldır evliyim bu aydan itibaren gebelik düşünüyoruz ovülasyon testi aldım onu deniyorum bu süreçte tecrübelerinizi paylaşır mısınız 😇
karansmom_ Bernuss yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girin. Kabak çekirdeği yiyin akşamları ve kesinlikle stres yapmayınn
Aycanx Ben 1 yıldır evliyim 4 aydır gebelik düşünüyoruz yumurtlama dönemini uygulanmadan takip ediyorum henüz tutmadı bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sedoliko Aycanx uygulamadan takip etmeyi çok önermiyorlar. Herkesin yumurtlama zamanı farklı olduğu için. Kimileri adetten hemen sonraki gün yumurtluyor. Bu yüzden ovulasyon testleri çok öneriliyor. Bende aldım , adetten sonra başlayacağım inşallah 🥰
Ozbi Aycanx uygulamadan takip ediyordum bende ama yumurtlama testi yaptım bu ay uygulama yanlış gösteriyormuş. Uygulamadaki tarihten 3 gün önce yumurtlama gördüm. Uygulamalara güvenmeyin 7 ay uygulamadan takip ettim, vakit kaybı oldu
Bernuss Bende şuanda ovülasyon testlerini yapıyorum henüz net bir şekilde çift çizgi göremedim bekliyorum ama uygulama yanıltıyor bilginiz olsun kızlar
Bernuss Ben çalıştığım için akşam 8 e doğru yapıyorum 2 aaat önceden sıvı almayı bırakıyorum daha çift çizgiyi görmedim bakalım