Alaska97 Nuran_gultekin merhabalar Siirt’te görev yapıyoruz su an yaz tatili sebebiyle memleketteyim hep burda doktora gittim Siirt’te muayene olamadım henüz siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz acaba 7 haftalık bizim henüz 🥳
Nuran_gultekin Alaska97 İlk özel hayat Hastanesi’ne gittim 4 ayıma kadar Ahmet hocanın yanında muayene oldum bir gün tesadüf Ahmet hoca yerinde olmadığı için başka bir doktora muayene olmaya gittim o bana riskimin olduğunu söyledi Ben de zaten o randevumdan sonra bir daha gitmedim o hastaneye riskimi 4 ayında öğreniyorum ve uzun süre olan bir riskmiş şu an özel ibni Sina hastanesi İsmet hocanın yanındayım bayağı da memnunum riskimin %90′ı yok oldu doğumu da orada yapmayı planlıyorum
Scelikler Alaska97 Merhaba canım eşimin tayini siirte çıktı bende yeni hamile oldugumu ögrendim acaba bana önerebilecegin bir doktor var mı hem devletten hem özelden
Zehra_oztepe Nuran_gultekin Siirt’te yaşıyorum ama henüz bi doktora gidemedim devlet hastanesinde ki doktorlar çok ilgili davranmıyorlar galiba özele gideceğim ibni sina daha ilgili alakalı davranıyor orada bi doktor tercih edeceğim. Giden olursa aranızda bizlerede söyleyin fikir olsun bizim içinde 🌺
Miniminik1 Ben siirtteyim hayat hastanesine gidiyordum Recepe. bana nereye gidersen git çocuk engelli yaşamaz alalım dedi üçüncü ayda. Sonra başka doktorlara gittim ve sıkıntı yokmuş hamileliğimi zehir etti. Batman Devlet Hastanesinde perinatoloğa takipliydim artık normal bi doktora geçicem. Yahya ve Erhan bey çok iyiymiş. Siirt’te İsmet hocayı çok duydum birde.
Yenianniss- Biz daha yeniyiz, 6 haftalık 🥳 2 defa devlet hastanesine gittim, devlet hastanesinde devam edilmez onu anladım ama özel hastaneye daha gitmedim araştırma yapıyorum 😏
Fmcsa Yenianniss- Özel Hayat Hastanesi’ne gidiyorum doktorum Recep Bayraktar ben çok memnunum çok iyi bir doktor genelde asker eşleri ona gidiyor eşide aynı hastanede çocuk doktoru Melike hanım.
Fmcsa Nuran_gultekin görev nedeniyle burdayiz bende Özel Hayat Hastanesi’ne gidiyorum doktorum Recep Bayraktar çok memnunum Eylül’de doğumum var eşide aynı hastanede çocuk doktoru Melike hanım.
Alaska97 Fmcsa teşekkür ederim hayat hastanesinde herhangi bir doğum paketi vs var mı acaba yoksa muayene bası ücret mi ödüyorsunuz
Fmcsa Alaska97 daha önce varmış doğum paketi ama sonra hastalardan sorun çıkaranlar olmuş kaldırmışlar biz sezeryan ücretini sorduğumuzda söylediler. Siz doğuma kadar muayene ücreti ödüyorsunuz her çağırdığı da birde ben 33 haftada nst girdim o zaman ücret ödedim fiyatlar gayet iyi sağlık ocağında takip ediyor orda tahlil filan yapıyorlar oradaki yapilan tahlillerde kendi doktorunuz görüyor zaten yada çıktı işteyip aile hekiminden doktorunuza götürüp baktırıyonuz.
Scelikler Fmcsa merhaba eşimin görevi nedeniyle siirte geldik yeni hamile oldugumu ögrendim bana özelden ve devletten önerebileceginiz bayan doktor var mı yoksa erkekte olabilir
Fmcsa Hmnn evet cnm oldu çok şükür çok rahat geçirdim 🤲 Rabbim herkese sağlıklı doğum nasip etsin. 🤲😇 yarın 1hafta olucak doğum yapalı bu arada sezeryan oldum.
Fmcsa Hmnn Amin canım çok teşekkür ederim. Darısı bekleyenlerin başına sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲