hilal3594 Gebeyim15 Yaa hoşgeldin aramıza Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim şuan 8 haftaligiz 🩷
Gebeyim15 Cinarsaitinannesi test 1 2 haftalık diyorda adet gününe bakarsak evet yarın 4 hafta olucak Allh razı olsun 🥰
Cinarsaitinannesi Gebeyim15 bu hangi test ilk defa boyle yazdığını görüyorum genelde adet baz alinir ondan dedim bende
Gebeyim15 Cinarsaitinannesi ben yurt dışındayım diğer testlerde var ama bu tahmini kaç haftalık olduğunu bile söylüyot 1 2 veya 2 3 yada 3 4 net bi şekilde söylüyor türkiyede de var diye biliyorm yok mu ?
Cinarsaitinannesi Gebeyim15 anladım ben 5 çeşit falan test denedim ama hic bundan görmedim erken gebelik testleri de böyle değil belki vardır benim gittiğim eczanede hiç görmedim
ange99 Gebeyim15 canım merhaba bende yurtdışındayım ve aynı testi yaptım bugün aynı sonuç çıktı acaba doktora gidebildin mi ? Sonuç birebir doğru mu ki hafta olarak
Gebeyim15 ange99 merhaba canım hayır henuz hitmedim çünkü 8 haftalık olmayana kadar net bi şekilde kalp atışlarını dinleyemiyorsun ama ilk gebeliğimde birebir aynısıydı mesela haftaya yap o testi 2 3 yazıcak