Samsun Ondokuz mayıs üniversitesi doğum yapan var mı temizlik doktor ilgisi yatan bölümü nasıl bilgi verir misiniz?
Samsun OMÜ doğum yapan var mı yapıcak?
Bende bekleyeyim burda sanırım omu de olacak benim de dogumum hiç bir bilgim yok
Zeyzey055 benim de büyük ihtimalle inşallah bilgisi olan vardır doktorunuz kim
Skalyoncu ben devletten oraya yönlendirildim perinatolojiye bebegimin bagirsaginda problem var diye 1 kez gittim daha doktorum yok açıkçası daha yarin tekrar gidicem
Skalyoncu benim ablam riskli gebelik olduğu için iki doğumunu da orada yaptı memnun du doktoru İdris bey di ama soyadını bilmiyorum
Duruuulina yaa refakatçi da falan sorun oluyor mu peki
Zeyzey055 yaa çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey değildir. Bende kronik hastayım oraya yönlendirldm
Skalyoncu sizede gecmis olsun arastiriyorlar işte fetal mr çekindim yarın sonuç gostericem kistik bir yapı dediler bakicaz inşallah yok olmuştur tek temennim o yönde
Zeyzey055 inşallah canım allahın izniyle birşey kalmaz
Skalyoncu erkek yasaktı eşi sadece ziyaret saatlerinde geliyordu görmeye ama annem refakatçi olarak kalmıştı canım
Duruuulina teşekkür ederim canım ☺️
İlk bebeğini fakültede doğurmuş 2. Bebeği için de fakültede doğum yapacak bir anne olarak bilgilendireyim sizi ilk gebelikte doktor davut güven e gidiyordum zorunlu sezeryandı 38+4 de bebeğimi kucağıma aldım hastanenin kadın doğum servisinde kalmadım bir katında özel servis var oradaki özel odada kaldım 2. Gece inanın özel hastaneden farksız içerisinde banyo var misafir koltuğu var ve bana gece gündüz hep ziyarete gelebildiler çok kalabalık ailem var tanında tek refakatçi kalacak diyede söylemediler görümcem geldi bir akşam üstü süt sağmam için vs uzun saat kaldı Yardımcı oldu hemşireler gayet ilgiliydi bebişi emzirmem için uğraştılar şuan ki doktorum da öğretim üyesi ulaş çoban muayeneleri ücretsiz çok sevecen ve cerrahisine bir tanıdık vasıtasıyla çok güvendiğim bir doktor başka bilmek istediğiniz bişey varsa seve seve Yardımcı olurum
Doğum ücreti ne kadar
SibelUzuner Fakülte hastanelerinde ani bir şey olduğunda hoca hastaneye gelıyormu gece tatıl farketmemişsin yoksa o an orada kim nöbetçiyse o mu yapıyordogumu sezeryanıı