Pinklove Ulvana Canım bu haftalarda hareketleri çok önemli günde 10 kereden az hareket etmemeli, hareketlerini say 10 dan az hareket ediyorsa mutlaka doktora git. Benim doktorum böyle söylemişti 10 dan az hareket görürsen hemen gel demişti
Leylaa_S21 Pinklove doğrudur bende 10 da az hareket hissediyordum Salı günü takip için yatış yaptılar 3 defa nst bağlandım 35+1 de güzel çıkmadı sonuçlar bebeğin eşi ayrılmak üzeriymiş hemen acil sezeryana aldılar bebeğim küvezde solunum döküntüsü çekiyor dua edin lütfen ve gidip hiç bekletmeyin çok doğru demişsiniz
1prensesannesi_ Ulvana bnde 35 haftaligim benim bebeğimde iki gündür az hareket ediyordu sağlık ocağına gittim doktor normal dedi yeri daraldığı için hareket edemiyormus bazen bı iki kere vuruyor sonra vurmuyor 🤗
LMB Canım asla korkutmak istemem herkes aynı olacak diye değil ama aynı durumda bende vardım 36+2 de bebeğimi doğurdum acil sezeryanla doktorum suyun bitmiş hareket azalmış bekleyemem dedi şükürler olsun ikimizde iyiyiz
Ulvana LMB yok benim suyum çok. Amma bu gün hareket yok ara sıra bi tekme atıyor bitdi arkasını getirmiyor
Ulvana Masalada inşallah canım işte biz böyleyiz o kaa ki kucağımıza aldık ondan sonra da korkular oluyor amma göz önünde başqa bir şey işte
Melodimm Ulvana Mendede mamagil deyirki normal olsun.Bilmirem dözə bilerem ya yox.Sen mənden əvvəl doğacaqsan.Mene deyersen necə keçdi🤲🏻♥️
Masalada Ulvana korku bitmiyor ki asla ağladığında acaba hastan mı süt verirsin doydumu çok zor gerçekten bilmiyordum okadar zor 😥