Bugünden itibaren daha önce düzenli okuyamadığım Kur’an’ı Kerim okumalarıma günde bir cüz ve bir Yasin suresi olmak üzere niyet ediyorum. Rabbim içimdeki korkuyu gidersin, doğumumu kolay, hızlı ve sağlıklı kılsın. Doğacak olan bebeğimi Salih/Salihalardan kılsın. Görünüşünü de ahlakını da güzel eylesin. 💕
Namazlardan sonra okunabilecek dua
Tevekkül Doğum Duası
**Ey göklerin ve yerlerin sahibi Allah’ım! Ey yerlerin ve üstündeki her şeyin Rabbi olan Allah’ım, sen benim Rabbimsin, bizi yoktan var edensin. Bense senin aciz kulunum, emanetini karnımda taşıyanım. Onu nasıl güven ile içimde büyüttüysen fıtratımda olan bana verdiğin yetenek ile güvenle doğurmamı nasip eyle. Sen yolu kolaylaştıransın. Bebeğimin de yolunu kolaylaştır. Doğumda kendimi korkulara değil sana teslim etmemi nasip et. Doğumum için tedbirlerimi aldım, sana tevekkül ettim, sen “Ol,” dersen her şey oluverir. Rabbim sen neylersen güzel eylersin, hakkımda olanı gönlüme razı eyle. Zira biz, bizim için hayırlı olanı bilemeyiz. Her şeyin en doğrusunu en hayırlısını bilen sensin sen… (Amin)
Kaynak:Tevekkül Doğum Mümine Annenin doğuma hazırlık rehberi Sayfa 329