Zehross03 Aseer artık ücretli diye bir şey yok İlk başlarda bana da öyle dediler bir kere parayla aldım eczacılar para kazanmak için Öyle diyorlar Halbuki tam rapor çıkınca öyle olmuyor
Meiss Buuyssss benim raporum var bir recetede 6 kutu yazıyor, 6 kutu karsiligi receteden cikan tutar sadece 1 kutu igne fiyatı kadar. Receteden ucrette ciksa 1 kutu ilac fiyatini 5 carptiginda illaki karın yine oluyor
Aseer Zehross03 bi eczaneye sordu kuzenim onlar da parayla almama şaşırmış. Benim raporumda da 2 tanı varmış o tanıları kontrol edicekler.
Mine9166 Buuyssss ben ücretsiz aldım gecenki raporda ücretli aldım oksapar işinden birşey anlamadim. Eczaneden eczaneye mi değişiyor acaba anlayamadim gecenki raporuda veren aynı hastane.
Hilalgurce Buuyssss evet hamileliğimin şu haftasina kadar kullanmam gerekiyormus deidm. Rapor çıkarayım dedi Dr . Raporum zaten var.
ikikizannesi__ Buuyssss iki kızımdada kullandım 1 kuruş para ödemedim iğnelere. Doktor kontrolüne gittiğimde yazdiriyordum 4 kutu aliyordum her seferinde
Hubeyb9 Buuyssss ben önlem amaçlı kullanıyorum. Doktora gidip rapor çıkarmak istiyorum dedim oksapar iğne için ve çıkardı o günden beri ücretsiz alıyorum. Son kutularım artk