• Gebelik
  • 11. Hafta gebelik geçmeyen mide bulantıları ve tiksinme

sunshine_ iştahım acayip açıldı artık bulantılarım bitince ama tabi gebelik şekeri olurum diye korktuğumdan sık ve az öğünler yiyorum sadece yaprak sarmadan tiksindim onu yiyemiyorum artık gerisi devam bulantılarınız bitince düzelecek merak etmeyin inşallah 1 haftaya azalır sizin de

sunshine_ 12 haftaya girdikten sonra yavaş yavaş geçecek canım tuzlu kraker ile bastirir bulantini ben ilk 3 ay bisey yapamadım çok zorlandım eşim sağolsun hem yemek bulaşık çamaşır ev ile benimle çok ilgilendi Allah razı olsun🙏🌸

YigitPoyrazMomm tuzlu kraker de bastırıyor canım bulantı geldiği zaman kurmadan rahatlayamıyorum gece de 2 tane prilam içiyorum sabah yine kokuları almaya başlayınca bulantı başlıyor inşallah geçer bu haftadan sonra 🤲

Hepsii geçiyor mide bulantılarınız da tiksinmeler de😁 bende deterjan biraz daha devam edyor gerçi. 17.haftafayım çamaşırları eşim serer . Yemeklerle ilgili bşr sıkıntım kalmadı ama şükür

sunshine_ canım inşallah rahat gebelik geçirirsin benimde bulantım çok oluyordu primal aldik bir ise yaramadı bende bıraktım toplasan 5 6 kere kusma olmuştur geri kalan hep bulantı özelikle gece yaşıyordum çok şükür bebek büyüdükçe hepsi geçmeye başladı yavaş yavaş Rabbim hepimize kolaylık versin güç kuvvet versin hayırlı doğumlar nasip etsin🙏🌸

sunshine_ Amin canım emin ol bu günler hızlı geçti zaman özleyeceksin ben özlüyorum biliyor musun zaman çok hızlı geçiyor🌸

YigitPoyrazMomm bende özlerim belki bilmiyorum ama herkesten uzak Bi şehirdeyim eşim çalışıyor ve işleri bu ara yoğun mesai kalıyor o yüzden tek başıma bişeyleri yapmak zorundayım buda beni bazen çok üzüyor ve yoruyor eşimin ailesinden de Bi destek göremiyorum

sunshine_ ah yoldaşım ahh 5 haftalık başladı bulantı kusma koku hassaieuyi 14 e giriyouz bugün ilaca rağmen devam ediyor mutfağa hala girmek dahi istemiyorum.yemek yemek zor yememek zor kusmak bulantı hepsi zor

Ama geçecek diyorlar sabır et geçecek ben birde çalışıyorum düşün bir tane de oğlum var eşim.olmasa ne yapardım acaba dk başı kusan tiksinen bir kariso var Allah esleromize sabır varrsint anlayış versin

sunshine_ bitaz sabır gerektiriyor valla😁 ama analık işte dayanıyoruz

KahveliBirAnne seninki gerçekten daha da zormuş Allah yardımcın olsun canım umarım tez zamanda geçer de sağlıklı Bi hamileliğimiz olur 🌸

sunshine_ en kötüsü de o zaman en önemli zamanda kimse olmamısi bende uzakta yaşıyorum herkesten ailelerimiz uzakta eşim veya benim ailem ile aynı şehir de olsaydık böyle yapsaydılar çok kirildim üzülürdm

sunshine_ amin cnm benm dua et yarın 2 li sonucu Alican inşallah tez vakitte zamninda sağ salim alırız evlatlarımızı