Bulutum Pamuk bende seninle aynı durumdayım ama çok şükür şikayetlerim yok sadece ayaklarım ve baldır kısmım çok şişti ödem topladı, onunda tiroid rahatsızlığımdan olduğunu söylediler
1prensesannesi_ Esrox bende aynı sancılarım başladı yerimden kalkarsın gelmiyor bı an önce sağlıkla dogursaydik 🥺☺️☺️☺️
Mavi_rella _mom5 bende sizinle aynı sayılırım kasıklarımda sancılarım oluyor rahim büyümesinden mi oluyor
Bulutum Pamuk 5+5 görünüyor ama doktor daha 4 diyebiliriz geç yumurtlama var sende dediki doğru ben ovulasyon testle takip ediyorum uzun zamandır 5 gün kadar sarkıyordu normalden
Derara Bulutum bana da erken yumurtlama dedi. 5+2 ama 6 diye düşün dedi. Ama bir sonrakinde netleşir dedi. 🙈
Mervenur1405 Pamuk 22+3deyiz çok şükür bı sıkıntımız yok sadece ilk aylar kanamadan dolayı çok aşırı sorun yaşadık şimdi de bebimizin basi yukarda hareket ettikçe ayak baskısından dolayi lavabonun önünde yatıp kalkacam nerdeyse hiç dönmeye de niyeti
Balannebalcocuk Dduruu şuan 21+2 fakat tam senin haftalarda benimde oldu kasık ağrım ayakta kaldığım an hemen karnım ve kasıklarım başlıyordu ağrımaya 🥹 ama çok şükür geçti şuan
anneoluyoruuumm16 Balannebalcocuk güzel tarafindan bakınca çok güzel hareketleri hissediyorum çok güzel bir duygu. Ama beraberinde zehirli guatr çıktı kanamam oldu üç defa idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor birde suyum fazlaymış. Senin nasıl gidiyor canım
Balannebalcocuk anneoluyoruuumm16 ya en güzel anı tekme attığı an kesinlikle ama benimde bel ve sırt ağrım başladı 10 gündür geçmiyor ayakta fazla durduğum an belim ağrımaya başlıyor geceleri sağdan sola dönüyorum sürekli uyanıyorum ve sürekli tuvalet 3 kere kalkıyorum