Tugbayildiz21 Ozlemkubra medipol doktorları mesai dışı için ekstra ücretle geliyor ben Derya hocada sezeryan oldum ihtiyaç duymadım ama gelme ücreti zam öncesi 5 bin liraydı
rumeyshaan Pinark92 gulseren polata gidiyordum dogumumu da o gerceklestirdi gercekten cok ilgili bir doktor keisnlikle tavsiye ederim
Karadenizzz61 rumeyshaan ben de Gülseren Polat a gidiyorum doğum esnasında nasıldı acaba birde burad abir yazı okumuştum sancı çekerken yanımıza kimse alınmıyormuş tek başımıza snacı çekşyormuşuz öyle bir şey var mı ?
aysesumeyye Ozlemkubra eğer gelirse ek ücret alıyorlar medipolde ki tüm doktorlar için geçerli Ozlemkubra
aysesumeyye Benim plt trombositlerim düşük ve hala da düşmeye devam ettiği için doğum sırasında kanama durmama riskim var o yüzden bağcılar ve cevresinde ki diğer özel hastaneler kabul etmiyor mecburi medipol ama kabul etse beni doğum yaptırmayı esenler ensar hastanesinde ki şafer hanıma gitmeyi tercih ederim tecrübesine ve kendisine çok güveniyorum kontrole gidiyorum ara sıra
incim23 Kızlar mega medipolde doğum yapmak için illa bir kere muayene olmak gerekiyor mu, muayene ücreti yüksek olduğu için takibi başka yerde yaptırıyorum ama doğum geldiği gibi gitsem bir sorun yaşar mıyım acaba 🤔
rumeyshaan Karadenizzz61 cok ilgili ve guleryuzlu bir doktor acil sezeryana alinmistim her konuda beni bilgilendirdi ameliyat 15 dakika surdu sonrasi dikim vs oldugundan o cikiyor sanci odalarina eger baska sanci ceken kadin yoksa aliniyor benim esim hep yanimdaydi
Karadenizzz61 rumeyshaan bu durum hiç hoşuma gitmedi ya iki kadın yan yana sancı mı çekicez özel hastane birde sancımı odamda çekeyim sırf bu yüzden hastane değiştiresim geliyor tek başıma acı çekeceğim için
rumeyshaan Karadenizzz61 her oda kisiye ozeldi oyle arada perde yok oyle ben gittigimde kimse yoktu zaten sadece nstye baglandim sonra normal dogum icin odaya alindim sezeryan olacagim icin ben cok memnun kaldim hastaneden tabi yine siz bilirsiniz