gamzecgr Aysenur_seyit 16 haftalığız bende de öyle kasık batması ya da ağrısı oluyor olunca tedirgin oluyorum olmuyor bu sefer yine tedirgin oluyorum manyak oldum iyice 😂 ama bebek büyüdüğü için normal kanama olmadığı sürece problem yokmuş
Firstmomfirstchild Aysenur_seyit inanir misiniz 13 haftaligim ama sanki icimde depremler oluyor oyle bi agrı üzerine mide bulantim var. Ağrıdan ayaklarima güc gitmiyor. Belimi koymam yatmam lazim fakat isteyim ve izinde alamiyorum son care acile gidip rapor yazdirmak gibi ama. Bilmiyorum bu bel agrisiyle aksam 6 zor olur
Memuranne2 Merhaba 16. Haftada yım benim de aynı Dr um bebek büyüdüğü için normal kanama varsa hemen bekleme gel demişti. Kanama şükür olmuyor ama ağrıdan bazen haraket bile edemiyorum
Aysenur_seyit Memuranne2 yorumunuz içimi rahatlattı bi nebze de olsa kanama yok ben de inşallah olmaz size de geçmiş olsun
Enu1004 Ben de 17 haftalığım, ara sıra kramp sancı vs giriyor. Kendimi kontrol ediyorum kanama var mı, ağrılarım dayanaışmayacak gibi mi falan diye. Yarım saatnde uzanıyorum. Geçerse sıkıntı yok diye düşünüyorum😄
Aysenur_seyit gamzecgr yarın yine de bi hastaneye gideyim diyorum ne olur ne olmaz insanın psikolojisini bozuyor gibi oluyo ağrımayonca neden ağrımıyor felan😂
Aysenur_seyit Firstmomfirstchild ya inşallah geçer bir de çalışıyormuşsun nasıl zor 😞 ben mide bulandım için doktorum hap verdi o hap olmasa içtiğim suyu bile kusuyorum
Enu1004 Aysenur_seyit nırmal olan hayır. Birkaç saniyelik ama üst üste oluyor. Ama bazen soğukta kalıyorum veya çook soğuk su içiyorum o zaman bakıyorum ağrı sürem uzuyor.
sscan18 Ya benim de şuan var. 15+5 günlüğüz. Kasıklarımın yanlarda değilde baya altta ortada bir ağrı var. İdrar yaparken daha da ağrıyor. Böyle zonkluyor gibi 🥺