Tugce-12 gzdekless acaba iğnenin etkisi mi ben çok anlamıyorum ama testte hamilelik var çok şükür İnşaAllah bizede nasip olur canım hemde kıpkırmızı iki çizgi😍😍😍
Tugce-12 gzdekless kan sonucuda mutlaka paylaş bizimle aşılama mı oldun yoksa sadece çatlatma iğnesi mi canım🥳
gzdekless Tugce-12 aşılama canım bugün 12 günüm doktor Çarşamba yap dedi dayanamadım ben iki günden bir şey olmaz bence
Tugce-12 gzdekless yani bencede ama sen yineden kan sonucunu yaz canım merak ettim çatlatma iğnesi denemiş miydiniz hiç
Hatice333 Tugce-12 bende Letu kullandım canım benimde iki yumurtam büyüdü 18 m büyüklüğünde iğne vuralı 3 gün oldu beklemedeyim beraber bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏☺️
Hatice333 Tugce-12 bende Letu kullandım canım benimde iki yumurtam büyüdü 18 m büyüklüğünde iğne vuralı 3 gün oldu beklemedeyim beraber bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏☺️
Tugce-12 Hatice333 canım karın ağrın filan oldu mu bu süreci beraber geçirelim ben iğne olalı 5.günüm aşırı derecede midem bulanıyo karnım ağrıyo🥲
Mineberat Tugce-12 Bende catlatma ignesiyle kaldim canim ben hatta senin gibi olmaz diye dusundum adetin birinci gunu test yaptim cikmadi sonra 5.gun oldu hala olmayinca adet erken gebelik testi yapmama ragmen cok silik cikti cok sükür
Tugce-12 Mineberat canım İnşaAllah bizde senin gibi seviniriz benim iğne olalı 5.günüm çok midem bulanıyo ve karnım ağrıyo adet olacak gibi normal mi acaba
Hatice333 Tugce-12 evet oldu karım ağrım canım iğneden 2 gün sonra iniallah güzel şeylere işarettir 🙏 senin kaçıncı denemen canım
Mineberat Tugce-12 Ben normal adet belirtilerini yasadim farkli hic birsey yasamadim o yuzdende umidimi kesmistim rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah hayirlisiyla
Mineberat Tugce-12 igneden sonraki gun ben asiri sancilanmistim ama normal bence belirtilerim ayniydi benim
Tugce-12 Mineberat evet canım bende çok tedirgin oldum karın ağrısı gaz çok oldu acaba üşüttüm mü dedim ama sizde yaşadıysanız herkeste oluyor demek ki İnşaAllah bizde sizin gibi seviniriz 🥰🥰🥰
Tugce-12 mandalina-12 canım çatlatma iğnesini karından oluyorsun kendin vurabiliyorsun zaten ufalk bir iğne ilişki gün aşırı olarak yapın denildi bize