Beyzaanur5 Ao526- BetulT Dilberevinbarkinyokmu brsngengec ilgihazaal rosemomm Esross10 Youngmotherr Turkan1234 Bluexxx41 hadi hepimizin hakkında hayırlısı kızlar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah ❤️
Beyzaanur5 ysmngny07 korku çok şükür yok ama heyecan var bende muayene olacağım çatı muayenesi gün verecek bakalım ne diyecek onun bi korkusu var ama doğumun heyecanı var hangisi olursa olsun gelsin yeterki sağlıkla ❤️
ysmngny07 Beyzaanur5 Benimkisi belli. Sezaryen olacak. O yüzden hiç çatı muayenesine girmedim. Kendim tercih ettim doğum seçeneğini. Rabbim hakkında hayırlısını versin hepimize. 🤲🏻☺️
Mutlulukkk Beyzaanur5 8 gun 🥲 ben her gecen gun şu heyecanimi nasil kontrol edicem diye dusunuyorum 🥲🥲🥲🥲🥲
Beyzaanur5 Mutlulukkk bende de bugün başladı o heyecan korku yok ama heyecan var baş ağrısı etti bende 😂😖
Beyzaanur5 MasalKerem heyecanım çok var o da bugün başladı sıramı bekliyorum şu an çatı muayenem var bakalım ne diyecek o heyecanlandırıyor beni birazda 😂
rosemomm MasalKerem hissettiğim hiçbir şey yok sancım yok, belirtim yok bugün sezeryan icin gün aldık 3 agustosa
Fatmayagiz Son 10 gün. Yarın çatı muayenem var ona göre bu hafta içinde büyük ihtimalle sezeryan olacağım. 2-3 gün kaldı sayıyorum ondan
Beyzaanur5 Fatmayagiz benimde şimdi muayene var bakalım ne diyecek en son bebeğin iri sezeryan belki olabilir dedi ama bakacağız ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥹