40+1 de suni sancı ile dogumum başlatıldı sabah 9da dogumhane yatisim oldu ust degismek çatı muayenesi damar yolu serumdu derken 9 buçukta yatağa yattım saat 12 ye kadar hiç ağrım yoktu 12 de muayenede 3 cm açıklık olduğunu söyledi ebem kalkıp yurumemi ve pilateste hareket yapmamı söyledi tam 1 saat boyunca hem yürüyüş hem pilatese hareket yaparak saat 2 buçukta açıklık 6 7 cm di sonra doktorum geldi suyumu. Patlattı doğum hizlansin diye saat 4 de bebeğim sağlıkla kucağıma geldi hiç ağrı hissetmedim desem yeridir hiç gıkım çıkmadı doğumda ağrı geldikçe derin derin nefes aldım kaç saniye sürdüğünü saydım 30 veya 40 saniye olunca ağrım duruyordu pilateste olduğum zamanda zıpladım çok kolay Bi doğum oldu benim için sunide çok korkmuştum ama gerçekten itiraf etmeliyim ki kendi sancimdan daha iyi geçti suni sancı ilk dogumum kendi sancimla olmuştu ikinci dogumum suni olmasına rağmen suni daha iyidi yani tekrar doğurasim bile geliyor öyle diyim size devlet hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım doktorum olsun ebem olsun herkes çok fazlasiyla ilgiliydi normalde içeri kimse girmesi yasakti ama benim biraz paniğim var diye ablamı yanima aldılar o beni sakinlestirdi yanımda kuran okudu kolay doğum olsun diye belimi ovaladi elimi tuttu artık ben hiç duramayinca ablamı dışarı çıkardılar doktor ebeler hazırlık yaptı ve artık ikin dediler gücüm yetmediği için ikinci ikinmamda bebeğim kucagimdaydi 4 de doğum yaptım 6 da servise geçtim yürüyerek çıkacaktım ama ebeler izin vermedi tekerlekli sandalye ile servisime geçtim hiç yatmadım oturdum yemegimi yedim suyumu içtim sonra eşim ve oğlum hastaneye gelince onların peşine dışarı çıktım oğluma sarıldım çok güzel Bi doğum geçirdim eşim bile dedi karı sen nasıl doğum yaptın bu ne hal hiç belli olmuyor doğum yaptığın diye söylendi 😆😅😅 ablamda kalk kız senin hiç biseyin yok ben yatayım yatağına dedi 😆😆😆😆 çok şükür Rabbım şimdi 19 günlük 2 erkek annesiyim iki dogumumda normal doğum oldu çok şükür ilk dogumumda yırtık oldgu için 5 dikisle doğum yaptım ikinci dogumumda ne kesi ne dikiş hiç biseyim olmadan atlattim 😆😆 maşallah diyin Rabbım herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kavusun hepiniz 🥰🥰 ha bu arada lohusalik psikolojisi bile yaşamıyorum uykusuzluk biraz zorluyor beni oda biraz sinirlilik. Yapıyor o kadar 😊😊😊