Eylulll_ Bazen çevrem şoyle diyorlar eğer son zamanlara doğru mide ekşimesi yaşarsan bebek saçlı olurmuş Ay çok istiyorum saçının çok olmasını Ne tür şeyler bunu belirler yoksa hurafeler mi yine?✋🏻😪😀
EbrKzlky Eylulll_ kesinlikle hurefe 😂 etrafımda sadece saç doğurmuş gram mide sorunu çekmemiş insanlar var. İlk oğlumda mide yanmasından ölmüştüm ama tek tük saçı vardı😂😂 sonradan berber yetmiyor hale geldi ama ilk doğduğunda yoktu😂 şimdide midem yanıyor ama yine saçlı değil bence😂
gulayse_38 Eylulll_ bu anlaşılmıyor malesef beni de böyle kandırıldılar bacm doğuma kadar mide yanması çektim çocuk saçlı olcak falan dediler aman bir görsen tokalar aldık neler dizdik. kızım doğdu bir avuç kadar bile sacı yok 2 yaşından sonra uzadı saçları 🤣
Elenora Eylulll_ Bence hurafelerinde doğruluk payı var ama %kaç bilemeyiz tabi 😁 sonuçta eskiden teknoloji gelişmemişti insanlar birbirinin şikayeti veya önerisiyle hareket ediyordu hamilelikte
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Eylulll_ benim öyleydi 2 şişe gaviscon içtim mide yanmasına daha neler neler bi doğdu geldi dik saçlı bi bebek hani bi tane fenomen bebek varya saçları dik olan aynı öyle şimdi de hala aynı 10 aylik oldu saçlar maşallah omuzlarına kadar iniyor
Seymoshh Eylulll_ anlaşılmazki benim ilk iki numara çok saçlıydı üç numara kabak çıktı ve 1 yaşına kadarda öyleydi😃4 numarada saçlı doğdu ve hiç birinde öyle sıkıntı hissetmedim
Tugba_23 Ben ilk oğlumda çok mide yanması boğaz da yanma yaşadım ciddi oranda saçlı doğru ikinci oğlumda hiç yanma ekşime yaşamadım kel doğdu 😅
funnymummy Eylulll_ hurafe onlar canım benim kız maşallah güzel saçlı doğdu ama ne mide yanması ne ekşimesi hiçbişry yaşamadım ama 4 boyutlu ultrasonda doktor saçlı olduğunu söylemişti ve öyle de doğdu