YigitPoyrazMomm Pinklove 20 haftalık hamileyim canım keşke bilgim olsa sana yardimim olsa ilk gebeliğim ve bende pek bisey anlamıyorum o kadar haklisin ki
YigitPoyrazMomm Pinklove Amin canım çok tesekur ederim😊 üzülüyorum biliyor musun böyle eğlenceli güler yüzlü insanların doğumdan sonra sizi pek görmeyecek olmamiz rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin inşallah canım😔🌸🙏
Balbebek012 Pinklove ahahahaaaaa🤪🤪 açıklık anlaşılır mı bilmiyorım benim 2.gebelipim . Belki ıslaklık olduğı için sana öyle gelmiştir özellikle son haftalar ordaki sıvı artıyor ya
Fik Kuzu bir kere doktora sormuştum genişleme var gibi hissediyorum diye bana sen anlayamazsın demişti 😅
Pinklove Kurabiyeannesi Anladım, ya açılma varsa bi anda doğum başlarsa bu haftalarda doktorda muayene etmiyor 37 e kadar. İnsanın aklına herşey geliyor
Kurabiyeannesi Pinklove içini rahat tut açıklık olduğu zaman ultrasonda görünüyor rahim ağzına bakıyorlar kapalı mı herhangi bi yumuşama var mı diye kontrol ediyorlar ama alttan bakmak için erken sonuçta elle muayene yapıyorlar ve bu doğumu tetikleyebilir
sevimlikek Pinklove benim oğlumda 1 cm açılmam varmış ama ben hiç hissetmemiştim hissedilmiyor doktor Altan bakınca söylüyor açılman olup olmadığını
YigitPoyrazMomm Pinklove hic gitme çok.eglencelsin postların altında yorumları okurken işte asalet işte zerafet diyorum😂😊