myangelson beni ediyo iste 😂😂 bıktımmm artık sabah ise gidiyor hadi diyor togbe dedim git ise gec kalcan 😂😂🤭🤭

edasontr ve size tavsiyem 1 boşalma hissinde kendini tutup 2 boşalma da daha hızlı oluyor spermler ve 2 günde bir ilişki de kendi orgazm olma olayınızı asla unutmayın eşinizin boşalması kadar sizin de sağlıksal olarak boşalmanız önemli

edasontr çocuk düşünüyorsanız yumurtlama gününüzü takip edin ve yumurtlama gördüğünüz 3 günü değerlendirin ve hiç stres yapıp düşünmeyin oldu mu olacak mı diye akışa bırakın.

Miamor0121 hımm ozaman normal ilişkimiz ama ne biliyim ben bıktım artık bide calısıyorumm sabah erken kalk dus al bilmem ne 😆

edasontr yani karşılıklıysa bence iyi bi durum erkekler önemser cinselliği soğukluk mesafe girmez şuan hamileyim mesela 4 aydır falan ilişkimiz yok ama eşimlede uzaklaşmış gibiyiz resmen buda muhtemelen gebeliğin yan etkileri:))

Pikachukiz53 2-5 gün arası en ideali 3 gündür. Eşim şuana kadar bı 10-15 kere test vermiştir baya asinayim bu konulara ve sperm kalitesine. Kendisinde sperm sorunu olduğu halde varikoseli olduğu halde kadın doğum doktorum gün aşırı ilişki öneriyordu bize. Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra zaten gün aşırı ilişki oluyor o şekilde ilk denemede hamile kalmıştım mesela. Sperm testlerinde 2 gün perhiz ile verdiği de olmuştu üroloji doktoruna sorduğumuzda da gün aşırı ilişki hakkında böyle yapmayın dememisti bize söylerlerdi diye düşünüyorum

edasontr siz doktora gittiniz mi sol tüp tıkalıysa doktor size hsg önerir hsg çekildikten sonra tüpler açılıyor ilaçlarla da hamile kalabiliyorsunuz, doktora gitmediyseniz gidin tedavi başlasın.

Miamor0121 yaa evet gebelıkte biraz olabliyor bebiş icin duzelir merak etme inan bende bıkmıs durumdaym 😆

edasontr çocuk için istiyorsanız gün aşırı ilişki veya 2 gün ara verilip yapılan ilişkide çocuk olma şansı vardır ikinizde de bir sorun yoksa. bir de sabah olan ilişkide daha mı kaliteli oluyormuş neymiş öyle birşeyler duymuştum

myangelson ben doktorlar dışında kendi tecrübe ve deneyimimi diyorum zira bunu eşiniz içinize boşalmadan deneyimleyin 2 gün içinde boşalma oranı ve hızı ile 3-5 gün içinde boşalma oranı hızı arasında bile fark var . Gün aşırı ilişki ancak yumurtlama günlerinde olursa güzel olur diğer türlü sperm ve yumurtalıkları yorar

edasontr ben bu yorumu yeni gördüm bende de pcos vardı sol tüpün tıkalı hsg ile anlaşıldı sanırım bu açılmak için ameliyat falan onermedi mi doktor

edasontr siz özelde mi çekildiniz özelde anestezili çekiliyormuş o zaman hiç bir şey hissedilmiyor. Ama devlette anestezi verilmiyor.

edasontr sol tüp tıkalı hsg falan çekildiğinde açıldı mı? Eşinize sperm genetiği yapıldı mı ? Ve en önemlisi size hormon testlerinin hepsi yapıldı mı ? Sperm genetiği dediğim hız falan fistan değil bildiğin DNA inceler gibi inceliyorlar

Pikachukiz53 onu bilmiyorum kendim dikkat etmedim. zaten şuan çocuk yasagimiz olduğu için yumurtlamaya denk gelmemesi daha iyi benim için. En iyisi canımız ne zaman isterse o zaman 😅

myangelson hyr birsey soylemediler iste adetin 3 cu gunu gel ilac tedavısıne baslayalım dedi progrsteron degerime baktı senin yumurtların buyumuyor dedi