myangelson dr vermemisti biz bulduk kullandik ama ihmal ediyor iste
eşinizle ilişki sıklıgınız nedir
- Düzenlendi
myangelson bizde haziranda gittik sonuna doğru temmuzda döndük. İzmir içi bi yere gidiyoruz knka bizimki de tatil denirse 😂 kocam işe gidip gelecek ordan kızımla olcaz haftasonu eşimde biraz takılacak
Benim eşim günde beş kez bile ister ama çocuğumuz hemen oldu
emir_01 bence kendi kafanıza göre kullanmayın doktora danışın sonuçta herkesin sonucuna göre farklı farklı veriliyor bir sürü çeşit var
Deletedmom_105 aynen biz de öyle yaptık temmuz başında döndük. Olsun deniz kokusu bile tatil niyetine olur 😅
myangelson evim sahil kıyısında zaten 😂 5 dk
Deletedmom_105 yaaaa ne guzeeel🥺🥺🥺🥺
edasontr tamam kanka en çok siz sevişiyorsunuz , her ilişki dinamiği farklıdır her insan her evlilik farklıdır diye boşa bas bas bağırıyor bu insanlar , normal mi ne demek ya Allah aşkına kime göre normal neye göre normal mesela ben hergün yapıyorum desem aa demek ki benim ki normal değil mi diyeceksin hani buraya gelir hanımlar gebelikte cinsel ilişki sıklığınız nedir doktor uyarısı aldınız mı sorun yaşadınız mı gibisinden birşey sorsanız yine anlarım ama tutupta dört sene oldu ama biz hala bu kadar yapıyoruz benim koca durmuyor kız modunda sorarsınız bende böyle cevap veririm kusura bakmayın
edasontr can sende bi sorun var mı kusura bakma merak ettik çünkü ilişki sıklığının çöl kolay hamile kalabilirsnz.
Gerci.iliski sıklığının bnce cok önemli değil benim hergun denediğim oldu 2 günde 1 denediğim oldu fakat ayda 1 denediğim de hamile kaldim çöl şükür
prensannesii_ ben de sorunnvar kuzum yumurtam gelismiyor kapalı tupteki yumurtam buyuyor polikistik over var ve sol tupum tıkalı
edasontr her gün her gün istiyor bilmiyorum çok istemeleri bi garip az istemeleri garip 😂
edasontr adetlerin mi düzensiz canim oyle mi belirti veriyor rahatsizliklarn
edasontr bence bikmayin bende 3 yıllık evliyim yasimiz 30 eşimin libidosu çok düşük bi erkek hic mi istemez canı cekmez ne bilim hic istekli değil suan bi yasagimiz yok ama hep cvbi yok zararlıdır
bu onun bahanesi yatakta döner götünü uyur cok morelim bozuluyo kadınlığımı unutuyorum sayesinde o yüzden bikmayin beni cinsellikten soğuttu resmen üzülüyorum ister istemez onceden de böyle suan hamile olduğum icin degil bakimima temizligime cok cok dikkat eden biriyim bu arada 🙎🏻♀️🥴😔
prensannesii_ evet dzensiz 30-35 arası oluyorum
edasontr çöl da duzensiz değilmişsin canim xaten doktorlar 1 hafta gecikmesi normal karşılıyor 40 günde 1 olmak düzensizlik olarak geçiyor. Rabbım en yakın zamanda size de anne baba olmayı nasip etsin 🤲🥰