xbebegimx 25 haftayı bilmiyorum ama 30.haftada arkadasım doğum sancısıyla hastaneye gitti 3 cm açıklığı verdi 2 gün hastanede yattı sancı kesici ilaç verdiler damardan, her ihtimale karşıda ciğer geliştirici yaptılar bebeğe.. sancıyı kesmek için verdikleri ilaçtan sonra 24 saat gözetimde kalıp eve gönderdiler şuan 39 oldu doğumu bekliyor😍 Eğer sancın çoksa sanada aynı şeyi yapmalılar bence açılmanda olmuş 🥴

xbebegimx sakin ol canını sıkma canım ben 1 hafta yattım 34 de ne zaman ağlamayı kestim kendime moral verdim o zaman sancım kesildi ve 41+6 da doğurdum düşün 🥹

Ebruli_08 evet maalesef. Rahim agzi uzunlugu 29 mm dusmus dun 4 cm olcmustu ankaraya sevk etti doktor

xbebegimx öncelikle çok geçmiş olsun. yaşadığınız durum çok zor biliyorum. ama lütfen ağlamayın ve güçlü durun çünkü siz ne kadar iyiyseniz bebek o kadar iyi olur. 22+6da 2.5 cm açılmam vardı serviks kasım resmen yoktu. doktorlar kesin doğum olacak diye bekledi çünkü açılmam 1 saat içinde 5.5 cm oldu ve suyumun bi kısmı geldi. ciğer geliştirici iğne oldum hemen suyum bi yandan sızmaya devam etti. ben de hep ağlıyordum ebe bana güçlü dur ne kadar iyiysen o kadar iyi dedi ben ağlamayı bıraktım açılmam gerilemeye başladı suyum durdu. tedavilere devam ediyoruz hep yatıyorum 1 ay hastanede yattım şu an evdeyim hala evde yatıyorum 27+6 oldum açılmam 3 1 aydır duruyorum. lütfen sakin ol🤲🏻

xbebegimx çok güzel bakarlar sana hiç korkma 24.hafta yaşam sınırı kabul ediliyor. Rabbim yardımcın olsun. hepimizin evladını bağışlasın🤲🏻

xbebegimx benim de kesmemisti canım serum ve hap la anca 3.cu gün durmuştu Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin bol bol dua et

xbebegimx Canım bu yaz sıcaklarında her gün iç çamaşırı değiştirsen dahi bir şekilde hem vajinal hem üretral enf. olabiliyor sen canını sıkma. Ama burayı okuyan varsa çok çok dikkatli olun ben olabildiğince kuru tutmaya çalışıyorum orayı. Hastanede yatırdıysa seni durdurulur bir şekilde merak etme içini ferah tutmaya çalış bebeği strese sokup daha çok kasılmaya sebep olma canım inşallah iyi olursun bir an önce 🙏🏼

naneliseker_ simdi kendi doktoruma gttim alttan olctu yukaridan dogru sonuc vermez ddi 4 cm cikti cnm ankara falan da gtme dedi yksa acildeki dogum baslangici diye sevk etmisti😭😭

xbebegimx keşke önceden olculseydi canım. Ölçeklen aleti çok sokuyo mu acaba. Stres etme yatis verirler büyük ihtimal

naneliseker_ olculmustu cnm sknti cikmamisti ama alttan olcmesi lazimmis kndi doktorum olctu 43 mm cikti evine git yat ddi ne acian var ne kisalman dedi 🥺