Bydnr Kanalize Ayy canım anlattıklarının aynısını birebir yaşıyorum ,hiç bir şekilde geçmiyor sadece yastık koyunca bacaklarımın arasına biraz biraz rahatlıyorum 🥹Allah yardımcımız olsun ❤️🩹
Sevgi-27 Kanalize ayyy aynı sorunu bende yaşıyorum çevreme sorduğumda bebek büyüyüp geliştiği için ağırlık yapıyor artık ayaklarını haftada bir falan yukarı kaldır poponun altına yastık koy biraz yukarı çıksın diyolar deniyorum biraz olsun iyi geliyo valla bnmde 3 ayım var daha
Kanalize Sevgi-27 evet bebiş aşağı baskı yapıyormuş doktor da normal demişti bende bu yöntemi bir deneyeyim teşekkür ederim 💕
Symaaas Kanalize benimde var son haftalarım ama benimde erken başladı üstelik dolu fıtığım var ağrılarımı tahmin edersinizki çok şiddetli genelde akşam oluyor
ahsengl Kanalize bende de o sorun var ya doktor magnezyum verdi ama ne alakaysa hala devam ediyor maalesef 30+1 bizde
aloss6 33.haftada yaşamaya başladım. Yatağa yatmak da kalkmak da çok acı veriyordu. Doktorumla görüştüm kalsiyum magnezyum takviyesi verdi. Ağrılarım bir nebze olsun hafifledi.
Rabiabtr Kanalize 35+1 haftalardır geçmiyor aynı ağrı uzanırken sağdan sola dönmek işkence gibi geçmiyor ağrı tek yolu doğum yapmak 💃( tabi vaktinde inşallah