Dilara_erc1 Kizlar günaydin kac gündür karin agrisi cekiyorum bugün sabah beni 5 de uyandirdi cok kötü karnim agrio bide ince belim agrio ayni zamannda. sicak bi dus aldim rahatladim ama halen agrio neyden olabilir lütfen yardimci olurmusunuz? 😔 (10+1)
Youngmotherr Dilara_erc1 bilgim yok kuzum ben 37+6yım sancım var suyum geliyor gibi hissediyorum bugün gidicem bakalım inşallah doğururum
Suule94 Dilara_erc1 bukadar olamaz dün 10+0 öğlen 2 de bı başladı adet olcakmisim gibi bı ağrı panik.oldum çok doktoruma mesaj attım.kan gelmediği sürece panik yapma dedi parol iç dedi bugün 10+1 daha iyiyim düne nazaran rahim buyuyo belki baskı yapıyor bebek diye düşündüm ama insan çok korkuyor
YuvarlanamayanPaanda Dilara_erc1 bebek büyüdükçe baskısı artıyor ve organların yeri değişiyor çok normal canım
Dilara_erc1 nurarslan01 ya ben onlari atlattim saniyordum😭 cünkü en son 6. 7. haftamda olmustu böyle agrilar oda kabizliktan🙄
Zeyzey055 Ilk haftalarda olur canim parol içebilirsin demisti Dr bana bel ağrısı kasik agrisi adet ilacakmis gibi belirtiler olabilir bebeğin yerleşmesini gosterirmis
Dilara_erc1 Zeyzey055 ilk haftalarda degilim ki zaten biliyorum ilk haftalarimda oldu belim ikiye ayrilir gibi agridi o agrilari biliyorum 4. haftamda olmustu ama suan 10+1
Zeyzey055 Dilara_erc1 10. Haftalarda gebeligin başları canim zaten muhtemel bebeğin kalp atışı i 3 4 hafta olmuştur duyalı kendine yer yapıyor vücudun bebege göre ayarlıyor kendini bende bu şekilde oldu 4. Haftada kese bile olmuyor genel de yani ilk haftalardan kastım bu şekilde yanlış anlaşılmak istemem…
Dilara_erc1 YuvarlanamayanPaanda allah yardimcimiz olsun ya hic kolay degil heleki esinden destek görmüyosan 🤦🏽♀️