Didoun Guler9 hamileliğin son zamanları alınan ağrı kesicilerin bebek için zararlı olduğunu okumuştum ama en iyisini doktor bilir.
Guler9 Didoun doktorlar alabilirsin diyor bende doğumu geciktirir diye istemiyorum ama sabaha kadar uyuyamıyorum son dört gündür falan eşim çok ısrar ediyor kararsızım 😥
64Demet64 Parasetamol yani parol u tüm hamileligin boyunca kullanabilirsin doktorlar hamilelikte onu soyluyor Zarar felan olsa demezler siz sorunngenede akc tane icebilirim vs diye normalde 8 taneye kadar ivilebilir gunde agrilar siddetliyse
Guler9 64Demet64 gece tekrar acile gittim yalancı ağrılar yine ağrı kesici icin dediler aglicam ağrı kesici iciyorum 3 saat sonra tekrar aynı anlamadım kapalıymışım açılmam da yok 😭
Guler9 2oglusannesi inanın hiç bilmiyorum yurt dışındayim pek açıklama da yapmiyolar yalancı sancilar diyolar kas gevşetici ve ağrı kesici için diyolar o kadar doguma dair bi ibare de yok bbeebk yukaridaymış girişim kapalıymış vs anlamadım ama çok ağrım oluyor kıvranıyorum bildiginiz
64Demet64 Guler9 parolin etkisi en faza 4 saatmi ne benimde bu aralar bazen kasik belde hafif agri giriyor sicak torba yapip cok degirmedennkoyuyorum veya esim hafif masaj yapiyor ozaman rahatluiyor sende dene sicak tut biraz cok degil
Guler9 64Demet64 doğrudur evet 4 saat sonra tekrar aynı oluyor benim ağrılarım iki gündür falan az degil bayağı şiddetlendi