NuCesur siz hamile değilsinizdir ben 2 tane kullandım 2 gün arayla ve hamile olduğumu adetimin 1 hafta gecikmesinden hemen sonra öğrendim.
ERTESİ GÜNÜ HAPI (Ella) Sonrası adet gecikmesi
NuCesur o hap 3-4 ay bile geciktirir adetinizi. Öyle bozuyo. Normal yani eğer o hapı aldıysanız hamile olma ihtimaliniz yok.
Mimarannee ben böyle bişey duymadım hamileyken içtiyseniz eğer bilemem ama hamilelikten evvel bende içtim. Geçen sene bi ayda iki kez adet oldum sonraki dönemde hamile kalmıştım. Bu geçen dönemdede korunmasız bi ilişki yaşadım eşimle. Yks sınavı sabahı gittim aldım içtim. Ama en son mayısta adet olmuşum o zamandan bu zamana yok adet bel ağrım var bide iltihap geliyor sanırım sarı akıntım var. Ama hala adet yok
Deletedmom0071 gerçekten o kadar geciktirebiliyormu bel ağrım var bel kayması olduğunu öğrendim iki hafta evvel doğumdan kaynaklı röntgen çekildim doktorun verdiği ilaçları falan kullandım hatta hızımı alamadım bugün yine bir tane daha erken gebelik testi yaptım sonuç yine negatif . Anlam veremedim. Ama siz böyle diyorsanız eğer bekleyeyim. Umarım adet olurum ondan sonrada gidip spiral taktırıcam bu şüphe ile yaşanmıyor gerçekten.
Mimarannee benim normal çıktı o yüzden doktorum hiç bununla ilgili bişi demedi açıkçası sanırım alakası yok sizin de tam sınırda mı çıktı kan,ultrason sonuçları normal mi arkadaşım da çünkü ikili tarama yaptırdı kan sınırda çıktı ultrason normaldi gen testi verdiler şimdi doktoru büyük ihtimalle sıkıntı yoktur sınırda çıktı içimiz rahat etsin demiş sizin de öyledir inşallah Allah’ın izniyle
Mimarannee kaç yaşındasınız o etkiliyor test sonucunu Haklısınız tabi insan çok üzülür de %30 yanılma payı yüksek imkanınız varsa gen testi yaptırın çok duydum riskli çıkıpta gen testinde sorun çıkmayan bi de gen testinin doğruluk payı %99.9 yanılma payı yok
NuCesur Ben o ellayı 2 kere kullanmıştım hep 10 gün 15 gün gecikme yaptı bende sonraki aylarını bile etkiledi🙄
gamzecgr 34 yaşımdayım Ocakta doğum görünüyor gen testini yaptırdım cuma günü sonuç çıkacak bize dua eder misiniz sağlıklı olsun sonucumuz temiz çıksın diye 🙏🌷
Mimarannee bence yaşla alakalı risk yüksek çıkmıştır Allah’ın izniyle gen testi güzel çıkar 🌸 ederimm tabi kimin duasının kime geçeceği belli olmaz kalbinizi ferah tutun ❤️
gamzecgr ne kadar zarifsiniz aminnnnn çok teşekkür ederim 🙏🌷
Kukulikukuli12 benimde ilk kullandığımda 15 gün yapmıştı geçen sene. Ama bu sene en son mayısta adet görmüşüm. Haziranda ellayı aldım temmuz geçti yok ağustosa girdik çıt yok. Bel ve sırt ağrısı yoğun
Bugün kan testi verdim midem de bulanıyor şuan umarım bişe yoktur. :( 72 gün olmuş adet olmayalı. 6 tane test yaptım negatif bu neydi anlam veremedim