19 haftamda nadiren geceleri boğazımda yanma yaşıyordum şuan 20+1 hamileyim boğazımda bisey var sanki çok kötüyüm hiç rahat değilim yanma hissi var nasıl geçer bu yatamıyorum aşırı derece rahatsız oldum
Boğazda yanma
Yutkunamıyorum
- Düzenlendi
YigitPoyrazMomm bu haftalarda normal bende de aşırı oluyordu ben maden suyu içiyorum hala da oluyor arada ancak o söndürüyor bi nebze de olsa normal yani telaş etme
Doktoruna danışarak gavisgon surup iç canım anında kesiyor ikinci hamileligim şuan ikisindede ne çektim o yanmadan.
SedaF ilk defa bu kadar net birşey oldu daha önce de oluyordu ama bu kadar değildi peki neden oluyor canım bilgin var mı bu konuda
YigitPoyrazMomm herhalde dış yüzeyi kılla örtülüyor bebeğin o yüzden oluyormuş birkaç hafta sonra ara ara gelmeye başlar zamanla gider inşallah bende hala öyleyim🥲
edaozuysal91 salı günü detayli randevuya gideceğim canim doktoruma söyleceğim ay böyle bir yanma olamaz sanki bisey var gibi orda
SedaF yia onun tüylerini kıllarını yerim hamile kalmadan önce hep böyle şeyler duyardım merak ederdim şuan o anları yasamam ah ah çok güzel bir yani ama bir tarafi annesi felç şuanda of bi anda geliyor oy bacım gitmez gibi duruyor sanki😢
YigitPoyrazMomm cinsiyetiniz belli mi
SedaF evet canım oğlum olacak senin
YigitPoyrazMomm benimde🩵
SedaF Ya ne güzel ismini düşündünüz mü canim😍💙
YigitPoyrazMomm bana kan hapından olmuştu sizde takip edin sebebini
Canles rx omega 3 d vitamini kullanıyorum onun bir zararı varmıdır ki ve başka hap kullanmıyorum
YigitPoyrazMomm aaa bu bende de var hamilelikle mi alakalıymış bende grip olcam sanıyordum😂
NewMom__ aynen canım şuan yanıyorum boğazım aşırı birşeyler oluyor uyuyamiyorum😂 keşke grip olsa ama yok😂
YigitPoyrazMomm bende 19+5 im niye oluyor acaba bende 2 gündür var😂
NewMom__ evet tamda 19 haftada başladı ama bu kadar değildi 20+1 benimki böyle birşe olamaz abartmıyorum yanmami diyorlar bilmiyorum ama çok kötüyüm yatamiyorum😢