YigitPoyrazMomm 19 haftamda nadiren geceleri boğazımda yanma yaşıyordum şuan 20+1 hamileyim boğazımda bisey var sanki çok kötüyüm hiç rahat değilim yanma hissi var nasıl geçer bu yatamıyorum aşırı derece rahatsız oldum
Aydemi YigitPoyrazMomm aynısı bende de oldu. Ama ben kendi evim dışında yemek yediğim zamanlarda yaşadım bunu. Bir de eğer tuzu çok fazlaysa yediklerinizin o da tetikliyor olabilir. Ben de gaviscon kullandım ama bana mısın demedi. Kendi evime döndüm kendime göre yemek yaptım birden kesildi. Ama ara ara yine de olucak galiba. Bebek kıllanmaya başladığı için oluyor diyorlar. Ne kadar doğru bilemem.
SedaF YigitPoyrazMomm bu haftalarda normal bende de aşırı oluyordu ben maden suyu içiyorum hala da oluyor arada ancak o söndürüyor bi nebze de olsa normal yani telaş etme
YigitPoyrazMomm SedaF ilk defa bu kadar net birşey oldu daha önce de oluyordu ama bu kadar değildi peki neden oluyor canım bilgin var mı bu konuda
edaozuysal91 Doktoruna danışarak gavisgon surup iç canım anında kesiyor ikinci hamileligim şuan ikisindede ne çektim o yanmadan.
YigitPoyrazMomm edaozuysal91 salı günü detayli randevuya gideceğim canim doktoruma söyleceğim ay böyle bir yanma olamaz sanki bisey var gibi orda
SedaF YigitPoyrazMomm herhalde dış yüzeyi kılla örtülüyor bebeğin o yüzden oluyormuş birkaç hafta sonra ara ara gelmeye başlar zamanla gider inşallah bende hala öyleyim🥲
YigitPoyrazMomm SedaF yia onun tüylerini kıllarını yerim hamile kalmadan önce hep böyle şeyler duyardım merak ederdim şuan o anları yasamam ah ah çok güzel bir yani ama bir tarafi annesi felç şuanda of bi anda geliyor oy bacım gitmez gibi duruyor sanki😢
YigitPoyrazMomm Canles rx omega 3 d vitamini kullanıyorum onun bir zararı varmıdır ki ve başka hap kullanmıyorum
Canles YigitPoyrazMomm bu hapı kullanmadım ben bilmiyorum ama doktorun verdiği kan hapının muadilini vermiş bana eczane ve 15 gün boyunca geceleri kalkıp kusuyordum 3-4 kez o acıyı ağrıyı anlatamam sonra eşimle tespit ettik işte kan hapının yaptığını bi gün içmeyince anladım sizde içmeyin bir kaç gün bakım bakalım bi değişiklik olacak mı
YigitPoyrazMomm NewMom__ aynen canım şuan yanıyorum boğazım aşırı birşeyler oluyor uyuyamiyorum😂 keşke grip olsa ama yok😂
YigitPoyrazMomm NewMom__ evet tamda 19 haftada başladı ama bu kadar değildi 20+1 benimki böyle birşe olamaz abartmıyorum yanmami diyorlar bilmiyorum ama çok kötüyüm yatamiyorum😢