Busra4008 Kızlar merhaba az önce tuvalete gittim ve çok küçük sümüksü birşey düştü hissettim de sonra ardından kan damladı 4,5 damla korktum kalktım ne yapmam lazım lütfen birşey söyleyin
3Tospikannesi Busra4008 nişandır sancın var mı Benim doğumlarım 36 haftalık olduğu için bana göre haftan normal zaten hemen de doğum olmayabiliyor
Busra4008 3Tospikannesi benim sancım hep var canım bir ay olacak nerdeyse sabahları geceleri sancıdan yatamıyorum şu an da bebek kıpır kıpır
3Tospikannesi Busra4008 hayır katı bir akıntı ardından böyle kan diyorlar 2 çocuğumda da nişan görmedim yada gördüm o zamanlar ne olduğunu bilmiyorsum ama anlattığınız nişan gibi geldi kan devam ediyor mu kesildi mi sancın var mı
Aleyna2045 Busra4008 zaten kanaman geldiyse 1 damla bile hiç bekleme git acile bir baksınlar belki açılman falan vardır nolur nolmaz yani
Busra4008 3Tospikannesi tuvalete gitmeye korkuyorum canım sancım bebek aşağıdan rahatsız ediyor sanki çıkmak istercesine
gokcetugumm Benimde öyle oldu gece boyu tuvalete kalktikca biseyler düştü üçüncüde peçete tuttum kanliydi hafif akşamına kontrolden geldim suyum patladı alttan muayeneden kaynaklı büyük ihtimal
Aleyna2045 Busra4008 ozaman canım çok bekleme acile git nolur nolmaz herkesin bünyesi vücudu çok farklı kiminde sancı olmuyor ama açılması oluyor kanamayla lekeyle fark ediyor kiminde sancı oluyor kiminde hiç birşey olmuyor ntsde doğum başkadığı anlaşılıyor bu haftadakilere serum takıp ilaç verip durdurtuyorlar doğumu yada ciğer geliştirici vuruyorlar ama korkma riskli haftanı atlatmışsın bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle yani sadece önlem amaçlı gitmelisin bence
3Tospikannesi Busra4008 dikkat et tuvalette tam oturma afedersin kenarına yap tuvaletin sancı kasılma şiddetlenirse takibe al düzenli mi diye çok sancın varsa kanama devam ediyorsa doktora git
Busra4008 3Tospikannesi tamam canım biraz dolaşıyorum evin içinde bide sanki devamlı çişim varmış gibi
3Tospikannesi Busra4008 Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al inşallah 🥰 dikkat et çok şikayetin olursa mutlaka git doktora ihmal etme ❤