FatmaAhmett Merhaba anneler 14 günlük bebeğim var ve dünden buyana çok fazla gaz sancısı çekiyor damlada kullanıyoruz ama fayda etmiyor sizce başka napabilirim cevapkarınızı acil bekliyorum
Esra4535 FatmaAhmett hangi damlayı kullanıyorsunuz bizde çok damla kullandık işe yaramadı biogaia çok güzel anında kesti
Nadide07 FatmaAhmett ben oğluma sapsimplex kullandım çok iyi gelmiş rahatlamıştı kısa zamanda gaz probleminden kurtulmuştuk
asli_kaya63 FatmaAhmett benim annemin bı yöntemi vardır bebek aşırı sancılı olunca tel şehriyeleri az yağda yakıp o yagin 1 çay kaşığıni bebeğe içirir yanmış şehriyeleri de bana verirdi hemen kesiyor sancıyi tavsiye ederim.
theAna FatmaAhmett banyo yaptırabilirsiniz ılık duş iyi gelir. Karnına ve ayaklarının altına masaj yapabilirsiniz. Emziriyorsanız kimyon çayı etkili oluyor.
FatmaAhmett Esra4535 biogaia kullanıyoruz ama fayda etmiyor 5 damla kullanıyoruz günde hiç banamısın demiyor
_tuuggcce_ Esra4535 biogaia nasıl kullanılıyor? Ben mi kullanıyorum onu? Ve direkt ağzıma mı sıkıyorum acaba nasıl oluyor?
Nadide07 FatmaAhmett valla diğer gaz ilacını yeni verdiyseniz hemen vermeyin isterseniz çocuğa sıkıntı yaratabilir belki hiç bir fikrim yok şimdi verin Dersem de yanlış olur vermeyin dersemde eğer arasında baya vakit geçtiyse verin ben oğluma 8 damla veriyordum bı akrabam 12 damla veriyordu
asli_kaya63 Canles evet . Tel şehriyeyi yağda kızartın kararana kadar o yağı soğutup 1 çay kaşığı verin. Çok işe yarıyor
theAna asli_kaya63 Allah aşkına insanları yanlış yönlendirmeyin yeni doğmuş bebeğin midesi minicik zaten yağ nedir.
DidemB FatmaAhmett damlalar fayda etmiyorsa acı elma yağıyla karnına ayaklarına masaj yapabilirsin ılık havlu karnına koyabilirsin. Kimyonu demleyip ılınınca 1 çay kaşğı bebeğe içirebilirsin. Sende rezene çayı adaçayı anason çayı içebilirsin içine kimyon koyup demle onları. Hem bebeği rahatlatır hem gazına faydası olur
Benanneoluyorum FatmaAhmett Bol bol gaz masajı yap canım, benim kızda aynı hiç bir damla işe yaramıyor 🥴😕 sadece masaj rahatlatıyor