38+2deyiz . 10dakkadan 6ya dusen sancilarim var . 2. Gebeligim ilki normaldi . Doktora kostum duzenli sancim var dedim . Bebek kanala inmemis rahim agzida kapalı . Nstde sancım cikiyor . Sen git 2 dakkaya dusunce gel dedi eve geldim . Ne su ne nisan hicbiseyde yok . Kafayi bozacam

Ikimelekannesi38 devlet Hastanesi’ne mi gittin bana da öyle yaptılar git dediler 2 dk da bir olunca gel yolda mi dogurayim yani dedum tamam dediler 5 dk olunca gel gittim hiç açılma yok geri gonderceeklerdi aslında 41. Haftadan sonra mecburi yatış yapıldı

Cansr evet devletin acile ystistim . Valla kivraniyorum ama acilma yok rahm agzi kapali dedi nasl olcak blmiyrm

Ikimelekannesi38 cok sıcak olmayan duşa girin. Bol squad yapmaya çalışın. Hep karanlıkta olmaya özen gösterin sabaha kadar ki oksitosin hormonu hızlandırsın doğumunuzu 🌸

Eve göndermesi daha iyi keşke ben de erken gitmeseydim ilk doğumumda diyorum ama işte tecrübesizlik. Küvetiniz varsa ılık suyla doldurup köpek pozisyonunda oturursanız açılmanız olacaktır. Sağlıkla gelsin minik kuş 🌸

Ikimelekannesi38 cok sanslısınız aslında eve gönderdiği için evde gevşemeye calısın. Karın nefesi alıp vermeye calısın sakince. Sancılarıda hafifletiyor

Ikimelekannesi38 en doğrusu eve göndermesi daha gününüz var suni sancı verip gelmeyince sezeryana alabilirler.Ben 38 de gittim nisanim geldiği için hemen doğuma alalım dedi sancı yok suyum gelmedi suni sanci verip zor bi dogum hikyem olucakti.Gebelik kurusuna gittiğim için nisanıniz gelse bile suyunuz gelmeden gitmeyin evde sancinizi çekin demişlerdi öylede yaptım tam Nisan geldikten 1 hafta sonra doğumum oldu hemde hiç zorlamadi yani gitmissin bakmışlar hersey normal sancini evde cekebildigin kadar çek derim canım.Bide ılık suya 1 çubuk tarçın at iç doğumu baslatio bende fayda etmişti

Uyandgimda hicbisey kalmamisti kizlar . Neden boyle oldu anlamadim